Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock)

Lag familiens hjemmeside

Med en egen hjemmeside er det enkelt å bevare og dele minnene.

Er du glad i å fotografere, se på bilder eller å mimre? Nå kan du enkelt lage en egen hjemmeside bare for din familie, hvor du kan legge ut bilder og historier om alt fra små opplevelser i hverdagen til de lange og deilige feriene.

I samarbeid med 123hjemmeside tilbyr Nettavisen deg alt du trenger for å lage din egen hjemmeside. Du blir holdt i hånden så å si fra start til slutt, og det eneste du trenger å kunne for å sette opp hjemmesiden, er å komme deg på internett.


Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned.

Bestill abonnement før 2 februar, og du får 2009-abonnementet til 2008-pris!!

Det er mange fordeler med å ha en hjemmeside. I tillegg til at det er gøy å lage en familieside, er det fint å ha et sted hvor du kan samle minner og historier. Det er også en stor fordel at du kan dele siden med de du måtte ønske, og la besteforeldre ta del i deres travle liv på nærmere hold.

Når som helst og hvor som helst
Hjemmesiden din kan du oppdatere når som helst og hvor som helst i verden. Derfor kan det være lurt å gi ut adressen så snart siden er opprettet, for kanskje kommer det noen familiebilder allerede i vinterferien.

Enkelt oppsett
123hjemmeside er så brukervennlig at alle kan klare å lage en hjemmeside. Du får tilgang til en brukerguide og over 200 maler som gjør at du kan tilpasse hjemmeside til deres behov.

Eget domenenavn
Dersom du ønsker et eget domenenavn på siden, for eksempel «www.etternavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 159 kroner i kvartalet, men bestiller du før 3. februar får du tjenesten til 2008-pris i hele 2009. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned

Bestill abonnement før 2 februar, og du får 2009-abonnementet til 2008-pris!!