Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock)

Lag vennegjengens hjemmeside

Lag en hjemmeside til vennegjengen, så har dere et sted å dele informasjon og bilder.

Har du lyst til å lage en hjemmeside for vennegjengen? Nå gir vi deg sjansen til å enkelt opprette en hjemmeside for vennegjengen, familien, vinklubben eller curlingteamet.

I samarbeid med 123hjemmeside tilbyr vi deg alt du trenger til å lage din egen hjemmeside. Du blir holdt i hånden så å si fra start til slutt, og det eneste du trenger å kunne for å sette opp hjemmesiden, er å komme deg inn på internett.
Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned.

Enkelt oppsett
123hjemmeside er så brukervennlig at alle kan klare å lage en hjemmeside. Du får tilgang til en brukerguide og over 200 maler som gjør at du kan tilpasse hjemmeside til deres behov.


Til en klubbside finnes det blant annet maler som hjelper deg til å legge ut bilder og videoer fra kamper, arrangementer og fester. Du kan også sette opp terminlister, medlemslister, klubbreglement, referater osv. Dersom klubben din har sponsorer, kan du sette av plass til reklamebannere og lenker. Kanskje vil du til og med oppleve at sponsorinntektene øker?

Eget domenenavn
Dersom du ønsker et eget domenenavn på klubbsiden, for eksempel «www.dinklubb.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dinklubb», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 139 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned