Gå til sidens hovedinnhold

Lær italiensk raskt og enkelt

Dette er språkskolen som gjør at du raskt og enkelt lærer deg et nytt språk.

Språkopplæringsprogrammene på Hjerneklubben har blitt en suksess, og er blant de mest brukte programmene på hele tjenesten.

Test din hukommelse i dag!

Lanserer italiensk
Nå lanseres italiensk som det femte språket i rekken, og gründer av Hjerneklubben, Frank Wedde, har tro på at det vil bli like populært som de andre språkene.

«Italia har alltid vært et populært reisemål blant nordmenn, og vi har tro på at det er mange som ønsker å lære å snakke italiensk.»

«Det er også mange som velger å studere og jobbe i Italia, og nordmenn generelt bosetter seg i utlandet i større grad nå enn før. Da er det et must å snakke språket der man bor.»

«Ny» teknikk
Hvorfor språktjenesten på Hjerneklubben har blitt så populær, mener Wedde skyldes at de bruker en litt utradisjonell måte å lære bort på.

«Metodene i Hjerneklubben baserer seg på studier om hukommelse og akselerert læring. Vi vet at man også i voksen alder kan lære et nytt språk slik som man lærte morsmålet da vi var barn.»

«For å beholde læringsgleden fokuserer vi på uttale og ordlek først, ved hjelp av noen morsomme og effektive læringsteknikker. Fokus på grammatikk dreper ofte læringsgleden. Som barn visste vi jo uansett ingenting om grammatikk, men vi lærte oss å snakke flytende allikevel.»

Lyst til å lære deg italiensk eller et annet språk?
Det er morsomt og lærerikt å lære seg et språk, i tillegg til at forskning viser at det er en flott utfordring, for å holde hjernen frisk.

Italiensk er et vakkert språk som heller ikke er så vanskelig å lære seg. Ingen unnskyldning? Gjør som Elizabeth Gilbert (forfatter av Spis, Elsk, Lev), og lær deg språket for moro skyld.

Begynner du i dag, kan du litt allerede i morgen!

Du kan teste et språkprogram for italiensk, helt gratis, her.

Hold hjernen frisk
Hjerneklubben ble lansert i mai 2009, og har i dag rundt to tusen medlemmer som er opptatt av mental hygiene, og ser fordelene ved å trimme hjernen, holde den frisk og forebygge alderssykdommer.

I tillegg til å lære språk lærer medlemmene av Hjerneklubben teknikker for å forbedre hukommelsen, forbedre fokuset, akselerere læringen, øke IQ`en, forbedre geografikunnskapene og mye, mye mer.

Alt foregår ved hjelp av spill og morsomme teknikker, og det er også det som er hemmeligheten til Hjerneklubben - at læring skal være gøy.

Prøv et gratis demospill for spansk her! (Spillet krever at du har Silverlight installert på din datamaskin, det kan du laste ned gratis her.)

Hjerneklubben garanterer dobbel hukommelse på en uke, eller pengene tilbake.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer