Gå til sidens hovedinnhold

Lær språk på rekordtid

Med denne metoden kan du lære deg et nytt språk på 1-2-3.

Har du hørt om språkprogrammet «Språksprint»? Språkprogrammet som gjør det ekstra lett å lære seg et nytt språk fordi det fokuserer på det muntlige mer enn på glosepugging og gramatikk.

Har du planer om å lære deg et nytt språk i høst, bør du derfor sjekke ut språkprogrammet «Språksprint» på Hjerneklubben.

Enkelt og tilgjengelig
Du trenger ikke melde deg på noe kurs eller møte opp noe sted til et bestemt tidspunkt - alt du trenger er lyst, litt tid og en datamaskin.

Teknikken du bruker heter altså «Språksprint» og er å finne på nettstedet Hjerneklubben - en medlemsklubb for deg som vil trene hjernen, forebygge Alzheimer og lære språk.

Klikk her for å teste et språkspill hos Hjerneklubben nå!

Lærte 7 språk vha. huskefantasier
«Med språksprint går det raskere fordi du knytter glosene opp imot en huskefantasi. Det kan være en du selv har laget eller benytte en eksisterende som vi har laget for deg», forklarer gründer Frank Wedde som selv har brukt teknikkene til å lære seg ikke mindre enn syv språk.

«Dette gjør at det er enklere å huske ordene, samt at du lærer ordene raskere.»

«God måte å lære på»
Psykologen Kjetil Friisø Ramborg uttalte ved lansering av Språksprint at det er en god måte å lære nye språk på.

«Det som er spesielt vanskelig med språklæring er at man ikke har noen «knagger» å henge nye ord på. Dette løser Språksprint veldig godt», sa Ramborg.

Les mer om språk hos Hjerneklubben.

«Ny» teknikk
Du kan velge blant språkene engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk og språktjenesten har allerede blitt svært populær blant eksisterende medlemmer.

«Det skyldes nok at vi har en litt utradisjonell måte å lære bort på, sier Wedde.

Morsomme og effektive teknikker
«Metodene i Hjerneklubben baserer seg på studier om hukommelse og akselerert læring. Vi vet at man også i voksen alder kan lære et nytt språk slik som man lærte morsmålet da vi var barn.»

«For å beholde læringsgleden fokuserer vi på uttale og ordlek først, ved hjelp av noen morsomme og effektive læringsteknikker. Fokus på grammatikk dreper ofte læringsgleden. Som barn visste vi jo uansett ingenting om grammatikk, men vi lærte oss å snakke flytende allikevel.»

Forebygge Alzheimer
Det er både morsomt og lærerikt å lære seg et språk, i tillegg til at forskning viser at det er god trening for å holde hjernen frisk og forebygge alderssykdommer som Alzheimer.

Italiensk for eksempel er et vakkert språk som heller ikke er så vanskelig å lære seg. Ingen god grunn for å lære det?

Gjør som Elizabeth Gilbert (forfatter av Spis, Elsk, Lev), og lær deg språket for moro skyld. Begynner du i dag, kan du litt allerede i morgen!

Du kan teste et språkprogram her - helt gratis.

Hold hjernen frisk
Hjerneklubben ble lansert i mai 2009, og har i dag rundt to tusen medlemmer som er opptatt av mental hygiene, og ser fordelene ved å trimme hjernen, holde den frisk og forebygge alderssykdommer.

I tillegg til å lære språk lærer medlemmene av Hjerneklubben teknikker for å forbedre hukommelsen, forbedre fokuset, akselerere læringen, øke IQ`en, forbedre geografikunnskapene og mye, mye mer.

Læring er gøy
Alt foregår ved hjelp av spill og morsomme teknikker, og det er også det som er hemmeligheten til Hjerneklubben - at læring skal være gøy.

Prøv et gratis demospill for spansk her! (Spillet krever at du har Silverlight installert på din datamaskin, det kan du laste ned gratis her.)

Hjerneklubben garanterer dobbel hukommelse på en uke, eller pengene tilbake.