Mange tyskere velger å reise til Norge på sommerferie, men selv kan tyskerne også skryte av å ha mye å by på. Rhin- og Moseldalen, øl- og matfestivaler, Berlin og andre spennende storbyer samt et rikt kulturliv er bare noen av stikkordene på det nordmenn fristes av.

En overraskelse for mange er kanskje at de også kan by på flotte sandstrender og klart badevann. Tyskland er heller ikke så langt unna, og i motsetning til mange andre feriemål, så kan man velge å reise hit med med enten bil, båt, tog eller fly.

Les også: Slik lærer du spansk på rekordtid
Les også: Slik blir du en geografimester

Enkel metode
Enten du har du tenkt deg til Tyskland i ferien eller trenger å lære tysk i jobb- eller skolesammenheng, så lanserer nå Hjerneklubben.no tysk på sine nettsider. Med ny og enkel metode kalt «SpråkSprint» kan du nå lære deg tysk på 1 - 2 - 3.

Programmet «SpråkSprint» med spanskopplæring ble lansert på Hjerneklubben i august 2009, og nå kommer altså tysk. «Om ikke lenge lanserer vi også fransk, og flere språk står på listen», avslører gründer av Hjerneklubben, Frank Wedde. «Husk også å besøke oss mandag 7. juni. Da feirer Hjerneklubben 1 år, så da kommer flere nyheter og overraskelser.»

Riktig læringsteknikk
«Hemmeligheten bak rask språkopplæring ligger i husketeknikkene og den akselererte læringsprosessen Hjerneklubben bruker i programmene sine», forteller Wedde, som selv snakker flytende tysk, i tillegg til fem andre språk.

«Tyskland er så mye mer enn bare Sauerkraut og Bratwurst. I tillegg til å være en økonomisk stormakt og en viktig handelspartner for Norge, er det EUs mest folkerike nasjon», fortsetter han.

«Berlin har lenge vært Europas trendsetterby, med en frisk blanding av kunst, forretningsliv, idrett og politikk. Utover det er jo Oktoberfesten i München en klassiker man bare må få med seg. Prisene er også svært fornuftige sammenlignet med de norske.»

«Det hele blir jo så mye mer morsomt, når man kan få liret av seg det man trenger av gloser, for å gjøre seg forstått. «SpråkSprint»

gir brukerne en akselerert språklæring med fokus på uttale og ordlæring i racerfart.»

Har du lyst til å lære deg tysk, friske opp gamle kunnskaper eller gi hjernen din en ny utfordring?

Klikk her for å gå til Hjerneklubben

Les også: Forbedre hukommelsen på 1 uke

En suksess
Hjerneklubben.no ble lansert i mai 2009, og har i dag rundt to tusen medlemmer som er opptatt av mental hygiene, og ser fordelene ved å trimme hjernen og forebygge alderssykdommer.

I tillegg til å lære språk kan medlemmene av Hjerneklubben lære å forbedre sin hukommelse, sin læringshastighet, sitt fokus, sin IQ og sine matematikkevnene ved hjelp av morsomme spill og teknikker. Geografi er siste skuddet på stammen, så for de som er interessert i dette, har man nå en unik mulighet til å trene opp sine kunnskaper.

Prøv et gratis demospill for spansk her!
(Spillet krever at du har Silverlight installert på din datamaskin, det kan du laste ned gratis her.)

Les mer om Hjerneklubben påHjerneklubben.no

Hjerneklubben garanterer dobbel hukommelse på en uke, eller pengene tilbake.

(Hjerneklubben er et samarbeid mellom Memolife og Nettavisen, og er en medlemstjeneste. )