Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Leie bil i ferien?

Med dette kredittkortet slipper du svindyre forsikringer.

Pristilbudet på leiebil ser ofte gunstig ut, men det er før leiebilselskapet begynner å selge på deg forsikringer. Egenandelforsikring, forsikring på bagasje, taklast og ekstra sjåfør kan koste flere hundre kroner om dagen.

Alle leiebiler skal i utgangspunktet leies ut med forsikring, men leiebilselskapene setter ofte en høy egenandel for å få flere til å tegne tilleggsforsikringer. Og jo billigere bil, jo dyrere ofte er forsikringen.

Kortforsikring

Det finnes imidlertid bedre alternativer. Men kredittkortet fra Bank Norwegian slipper du å bekymre deg for store egenandelsbeløp dersom leiebilen blir stjålet eller skadet.

Kredittkortet tilbyr en egenandelforsikring til kun kr 249,- i året. Har du denne og betaler leiebilen med kortet, er du forsikret mot egenandeler opp til kr 20.000,-.

Vi i Bank Norwegian innså at kundene trenger en reiseforsikring. De trenger å føle seg trygge når de leier bil uten å måtte kjøpe alskens tilleggsforsikringer fra leiebilselskapet.

Rentefrihet

Med kredittkortet fra Bank Norwegian er i tillegg all bruk på kortet rentefri frem til 1. september. Det vil si at alt du bruker på kortet, selv kontantuttak, kan utsettes til du er hjemme fra ferien.

Dersom du ikke ønsker rentefrihet frem til 1. september, kan du heller velge å få 249 *CashPoints første gang du bruker kortet. Tilbudet gjelder til 31. mai.

*1 CashPoint = 1 kr som du kan bruke til å del- eller helbetale din neste flybillett hos Norwegian.

* Eff. rente 23,1%, kr 15000 o/12 mnd, totalt kr 16.764.

Les mer om Bank Norwegians kredittkort og bestill det direkte her!