Nettavisen.no

Tjenester
PÅ FJELLET er solen ekstra sterk. Da gjelder det å å smøre seg med høy solfaktor.
PÅ FJELLET er solen ekstra sterk. Da gjelder det å å smøre seg med høy solfaktor. (Crestock.com)

Les nyheter hele påsken

Selv om du nyter påskefjellet kan det være greit å få med seg hva som skjer i verden. Se hvordan du kan få nyhetene gratis!

Påsken er en dårlig tid for deg som ønsker papirbaserte nyheter fra dagen før. Helt fra onsdag til og med mandag er det helt stille på papirfronten, om du ikke regner med utgavene som kommer uten nyheter.

Verden rundt står likevel ikke stille. Det kan smelle både i inn- og utland, noe som betyr at det å holde seg oppdatert er like viktig som i resten av året.

Nyheter i lommen
Løsningen er den bærbare nyhetskanalen man oppbevarer i lommen. Nettavisen tilbyr oppdaterte nyheter gjennom hele påsken på http://mobil.nettavisen.no for deg som har en normal mobiltelefon, eller på http://www.nettavisen.no/iphone/ for deg som har en såkalt smart-telefon (Iphone og HTC, for eksempel).

Fotball og vær
Gjennom å bokmerke og besøke våre mobilsider vil du hele påsken igjennom få alle fotballresultatene, nyhetene når de skjer og oppdarte værvarsler. Det er både full runde i Premier League og Tippeligaen i løpet av de papiravisfrie dagene.

Gratis i påsken
Hvis du vil være helt sikker på at du ikke vil gå glipp av de aller viktigste nyhetene, kan du melde deg på vårt nyhetsvarsel. Er du ny abonnent, vil du få nyhetsvarselet gratis i en måned, noe som betyr at du vil få alle de viktigste nyhetene helt gratis i påsken til din mobil.

Du starter tjenesten ved å sende NYHET START til 2030. (Stoppe: Send NYHET STOPP til 2030).

Sport, økonomi og underholdning
Vi har også mange abonnenter på sportsvarslingene, Side2s underholdningsvarsel og økonominyhetene fra NA24. Disse varslingene har vi ikke gratistilbud på nå.

Som abonnent på sportsvarslingene må du regne med et høyere antall sms-varslinger enn på nyhetsvarslingen, så her har vi satt prisen til kun 2 kroner per melding.

Send: SPORT START til 2030 for å melde deg på.

Sladdervarsel: Send SIDE2 START til 2030 (kr 4 per melding).

Økonomivarsel: Send NA24 START til 2030 (kr 4 per melding).

Du kan også melde deg på og av sms-tjenesten ved å gå til mobil.nettavisen.no på mobilen og klikke deg inn på «min mobil».

Som abonnent på nyhetsvarslingen vil du i snitt få 4-5 meldinger i uken. Gratistilbudet varer i én måned fra du melder deg på. Dersom du ikke ønsker å motta sms-meldinger etter prøveperioden, kan du melde deg av ved å sende NYHET STOPP til 2030 (nyhetsvarslingen koster 4 kroner per mottatte nyhetsmelding etter prøveperioden).