Du har nettopp vært på date, du liker han og er nysgjerrig på han, men du vet ikke hva han tenker.

Vi jenter har en tendens til å analysere hver minste lille ting: kroppsspråket hans, måten han ordlegger seg på, hvordan han ser på deg og hvor ofte han sender deg meldinger eller ringer.

Klikk her for å se dine single naboer!

Interessert eller ikke?
Er han for ivrig, mister vi interessen, mens hvis han ikke gir lyd fra seg, er han enten ikke til og stole på eller ikke interressert nok.

Vi analyserer det meste som kankje ikke er noe annet enn små, ubetydelige ting. Eller kanskje er det bare slik at gutter og jenter tenker veldig forskjellig.

Klokken er snart fem på ettermiddagen og du har ennå ikke hørt noe, du sjekker mobilen din titt og ofte, men nei, ingen melding.

Du tenker kanskje: «Nei han er nok ikke interressert. Kanskje var det noe jeg gjorde eller sa?»

Tidspunktet er viktig
Så hvordan finner vi egentlig ut av hva han tenker?

For gutter handler det ikke alltid om hvor ofte man sender meldinger eller ringer, men mer om tidspunket han gjør det på.

Som de fleste jenter, så er gutter også opptatt av å ikke virke desperate, samt opptatte av statusen sin. Sender han en tekstmelding tidlig på dagen, kan det oppfattes som om han ikke har noe annet å foreta seg, så dersom han sender en melding klokken fem, er nok ikke det tilfeldig.

Han har da ventet lenge nok til at han virker opptatt med ting, samtidig som han sørger for at det er nok tid til å kunne finne på noe sammen.

Sender han derimot melding etter klokken 11 på kvelden, så kan det oppfattes som en sexinvitasjon, og det inntrykket vil han heller ikke gi til en jente han liker.

Bryte reglene?
Dating-spillet har mange uskrevne regler, og om man velger å følge de eller ikke, er opp til hver og en. De fleste av oss har nok spilt dette spillet en eller flere ganger, enten vi vil innrømme det eller ikke.

Men hvem bestemmer egentlig disse «reglene»?

Det er det faktisk bare du selv som gjør, så neste gang du sitter på jobben og venter på en melding, og tenker at han ikke liker deg siden du enda ikke har hørt noe, så spør deg selv i steden om hvorfor ikke du har sendt han en melding.

Er det ikke nettopp fordi du ikke vil virke desperat, eller fordi du tenker at det er hans rolle å ta kontakt? Kanskje du skulle prøve å bryte spillereglene?

Ingen spesiell akkurat nå? Møt andre single her!

Klikk her for å ta test, og se hvem som passer for deg.

(Kilde: cosmopolitan.com)