Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Lillestrøm opp av gjørma

Et forsterket LSK takker farvel til bunnstriden i kveld. Sjekk dagens andre oddstips.

Sportspills meny søndag:
Tipping: Rosenborg tar innpå Godset
Oddstips 1: Follo fosser videre
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
V64 Östersund: Norsk røvertokt!
V5 Sørlandet: Frisk banker i Sør!

Både langskuddet, avslaget og oddstipset satt som et skudd lørdag, og regnskapet for uken kommer til å gå i pluss (for andre uke på rad) både for de ordinære oddstipsene og langskuddet uansett hvordan det måtte gå med søndagens tipsforslag.

I dag står vi overfor et flott langoddsprogram, og vi kommer til å lansere to oddstips (en dobbel og en singel) samt tippetips i løpet av formiddagen.

Dobbelen finner du her:Follo fosser videre

Dagens avslag
Overbetalte hjemmefavoritter.
Norsk Tippings har satt oddsen unødig lavt på flere hjemmelag i norsk fotball i kveld. Vi styrer langt unna Start-seier mot Ranheim til 1,40, Hødd-seier mot Alta til 1,32, Mjøndalen-seier mot Ullensaker/Kisa til 1,57 og Rosenborg-seier mot Aalesund til 1,45.

Dagens langskudd
17. Vålerenga – Manchester United U 4,10
Manchester United har tatt det nokså piano i de tre første kampene i sesongoppkjøringen (1-0, 1-1 og 1-0). Vi tviler på at dagens kamp mot et nesten skadefritt Vålerenga blir en målfest, og uavgjort til 4,10 i odds frister mest.

Dagens spill (oddstips 2)
40. Sandnes Ulf – Lillestrøm B 2,70
Meget viktig kamp i bunnstriden. Ulf har tapt og tapt i det siste (ble knust 5-0 av Viking forrige helg) og ligger nå på kvalifiseringsplass. LSK reddet et poeng i sluttminuttene mot Molde sist og klarte 1-1 på Lerkendal runden før. Stod med to strake trepoengere før det og har klatret opp på sikker grunn.

Ulf kan glede seg over at Aksel Berget Skjølsvik og Steinthor Thorsteinsson et tilbake etter karantene. Andreas Ulland Andersen er også klar til denne kampen, men Edier Frejd, Andreas Westlye, Anel Raskaj og Vegard Aanestad er uaktuelle. Bo Andersen vrakes trolig etter uttalelser om motivasjonsproblemer i kjølvannet av Viking-fadesen. Stortalentet Zymer Bytyqi er solgt til Red Bull Salzburg.

LSK har forsterket laget med Bjørn Helge Riise, Espen Søgård, Thorstein Helstad, Lasse Staw og Anders Østli. Alle fem er spilleklare til kveldens kamp. Fredrik Stoor og Fredrik Gulbrandsen er ute med skader.

Ulf vant det omvendte møtet i slutten av juni 3-1, men vi tror ikke på noen gjentakelse i kveld. LSK har fått mange spennende spillere og har klart seg bra mot god motstand i sommer. De fem nye spillerne gir ikke bare trener Magnus Haglund mer bredde og flere valgmuligheter i troppen, det er også kommet inn verdifull spisskompetanse og masse erfaring.

LSK har variert veldig i prestasjonene de siste sesongene, fra trist og tafatt til sprudlende og spennende. Mange av de beste prestasjonene har kommet i bortekamper mot offensivt anlagte motstandere som er blitt straffet med lynhurtige og velregisserte overganger. Hvis Ulf går ambisiøst ut fra start for å riste av seg Viking-tapet, kan dette fort bli en slik kamp.

Oddstips 2:
40. Sandnes Ulf – Lillestrøm B 2,25 - 3,15 - 2,70
Klikk her for å levere dette spillet!

Oddstips 1 finner du her:Follo fosser videre

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill