Nettavisen.no

Tjenester
Foto: EDDIE KEOGH (Reuters)

Liverpool eller United?

Ingen tvil om hvem som har den ivrigste fansen...

Nettavisen har inngått et samarbeid med t-skjortebutikken teerex.no hvor du kan kjøpe t-skjortene du ikke får i butikkene ellers. I litt over en måned har vi solgt en skjorte for Liverpool-fans og en skjorte for United-fans. Fasiten er følgende:

78 % Liverpool-skjorter solgt

22 % United-skjorter solgt

Så, foreløpig ser det ut til at enten har Liverpool den ivrigste fansen eller så er det Liverpool-fansen som har best minner fra et lag som vant Champions League, serien og FA-cupen.

«Skaper identitet»
Nettbutikken har et stort utvalg av unike motiver som både er humoristiske, frekke og annerledes. T-skjortene kan kjøpes både i dame-og herreutgaver, og som butikken sier: «En t-skjorte er ikke bare et plagg. Den skaper også identitet.»

Valg av t-skjorte er selvfølgelig viktig og vi presenterer derfor en del valg du kan ta denne sommeren:

Liverpool eller United?
Å ta valget mellom de to store lagene i England er et viktig valg for fotballfans, og de to skjortene som er designet av Teerex for fans av lagene er det veldig usannsynlig at noen vil ha begge av i skapet. Foreløpig er det solgt flere Liverpool-skjorter enn United-skjorter, så det er ingen tvil om hvem som har den ivrigste fansen.

Fellesnevneren for skjortene er likevel at det er lagoppstillingen til lag, som har vunnet den gjeveste finalen av de alle, i en sesong hvor laget vant det aller meste. Så skal vi la det være opp til deg å ta valget selv:

Klikk her for å kjøpe en av skjortene

NB! Skrivefeilen med Staam er rettet på t-skjortens trykk.

Den offisielle Nettavisen-skjorta
Vi har selvfølgelig også fått Teerex til å designe en offisiell skjorte for oss selv. Budskapet er enkelt: Skogen foretrekker Nettavisen.

Klikk her for å kjøpe Nettavisen-skjorta

Du finner svært mange andre unike motiver ved å besøke vår t-skjortebutikk, teerex.no