Nettavisen.no

Tjenester
Foto: John Walton (Pa Photos)

Liverpool og Leeds knuser United

Det blir bare en halvgod tredjeplass for Manchester United.

Nettavisens scoringsvarsel for engelsk fotball gir deg varsler for over 180 engelske lag. Alt fra de aller øverste nivåene helt ned til sjette nivå i engelsk fotball, samt reserveligaene i Premier League.

Interessen for engelsk fotball er så stor i Norge at enkelte abonnerer på scoringsvarsel på lag som Forest Green Rovers, Farnborough Town, AFC Wimbledon og Yeovil Town. Men det er selvsagt Premier League som er mest populært.

Det aller mest ettertraktede laget er Liverpool, tett fulgt av Leeds med Manchester United på en tredjeplass. Hele 23 prosent av alle som abonnerer på scoringsvarselet for britiske klubber, holder med de røde fra Beatles-byen, mens 19 prosent følger Leeds.

Her kan du bestille scoringsvarsler for engelske lag

Du kan også få scoringsvarsel fra ligaer i en hel rekke andre land.

I Norge kan du få varsler på lag helt nede i 2. divisjon, så hvis Skeid eller VIF 2 er laget ditt, er det bare å melde seg på. I Tippeligaen har vi klart flest abonnenter på Rosenborg.

I spansk fotball er det ikke overraskende Barcelona som er mest populær, mens det blant landslag - kanskje ikke overraskende det heller - er England som leder.

Her kan du bestille scoringsvarsler for flere ligaer

Alt du trenger å gjøre er, å krysse av for de lagene du ønsker varsel for, fylle inn ditt mobilnummer og bekrefte med koden du får. Du får varsel når kampen starter, pause og ved hver scoring. I meldingen står det også opplyst hvilken spiller som har scoret.

Hver melding koster 2 kroner per mottatt varsel, og du kan når som helst avslutte tjenesten. Meld deg på her: