Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix

LSK uten stjernespillerne

Derfor setter vi innsatsen på Aalesund i dag.

Sportspills meny lørdag
Tipping: 5,5 mill ekstra i tippepotten – sjekk tipsene
Oddstips 1:Vi satser på Spanias supertalenter
Sjekk også: Lesernes oddstips lørdag
Få oversikt: Disse er skadet i Tippeligaen
Travtips: 65.000 kr innspilt - ny fullklaff i V75?


Langoddsen lørdag består blant annet av diverse norsk fotball og finalen i U21-EM i Danmark.

Vi kommer med to oddstips i dag, og startet med en dobbel fra 2. divisjon og den nevnte finalen. Det andre tipset kommer i denne artikkelen, men først dagens langskudd og avslag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
51. Brumunddal - Lillehammer
Det er mange oppgjør fra norsk 2.- og 3. divisjon på programmet i dag. Ettersom det jevnt over spilles færre uavgjorte kamper i disse divisjonene enn i Tippeligaen og Adeccoligaen, setter Norsk Tipping gjerne U-oddsen høyt. Det fører igjen til at oddsen på skreller ofte ikke blir så attraktiv (skalaen må jo følges). Brumundal og Lillehammer er naboer og rivaler, og selv om førstnevnte ligger et stykke foran på tabellen, er Lillehammer i ferd med å komme til hektene etter en tung skadeperiode. Hjemmelaget er også svekket av at toppscorer Michell Haidari er ute med skade. Lillehammer har spilt uavgjort i fire av ni kamper denne sesongen, og tilsvarende oppgjør endte 2-2 i fjor. Dagens langskudd blir dermed U til 4 i odds.

Dagens avslag
49. Steinkjer - Moss (1-0)
1,57 i odds på at Moss vinner med minst to mål? Nei, takk! La gå at Steinkjer bare har tatt tre poeng og slipper inn mål i bøtter og spann om dagen. Men et bortelag som har 0-1-4 og 4-13 i målforskjell på fremmed gress, skyr vi som mosselukta til den begredelige oddsen.

Dagens spill
84. Aalesund – Lillestrøm
Vær obs på at Norsk Tipping fort kan sette ned oddsen på Aalesund.
Vi hadde egentlig tenkt å nøye oss med ett oddstips i dag, men LSKs mannskapsproblemer er så store at vi også anbefaler et singelspill på Aalesund.

Hjemmelaget klarte 1-1 i en jevnspilt bortekamp mot Brann forrige runde, og vant 3-0 over Sarpsborg i cupen onsdag takket være en sterk andreomgang.

Jamaica-duoen Demar Phillips og Jason Morrison er akkurat kommet tilbake i Aalesund etter spill i Gold Cup de siste ukene, og det er usikkert om de er klare for spill i dag. Pablo Hererra, Ole Christian Rørvik, Sander Post og Solomon Okoronkwo er fortsatt uaktuelle.

Anført av Tippeligaens toppscorer Anthony Ujah ble det hele 4-2 mot Strømsgodset forrige runde for Lillestrøm. Spilte også en meget god kamp mot Rosenborg på Lerkendal i cupen onsdag, men måtte gi tapt i straffekonken – etter at RBK utliknet i sluttminuttene av ordinær tid. Kampen var utmattende både fysisk og mentalt for mange av spillerne.

I dag har LSK tunge fravær og flere usikkerhetsmomenter. Nevnte Ujah (13 mål og 6 assists) er på vi til den tyske klubben Mainz og spiller ikke i dag. Den nesten like viktigee midtbanespilleren Nosa Igiebor (6 mål og 2 assists) soner karantene for gule kort.

Viktige spillere som Stefan Gislason, Karim Essidiri, Pål Steffen Andresen, Björn Bergmann Sigurdarson og Arild Sundgot er også av ulike grunner usikre til denne kampen. Og selv om noen av dem skulle starte, er det tvilsomt om de er i stand til å spille 90 minutter. Fra før er Erling Knudtzon, Mathis Bolly, Edwin Eziyodawe og Youssef Sekour uaktuelle.

Statistikken taler også for hjemmeseier: Forrige sesong vant Aalesund tilsvarende kamp 3-0, mens LSK stakk av med alle poengene på Åråsen (1-0). Innbyrdes på Color Line stadion står det 5-0-1 i favør Aalesund.

Vi lar oss friste av 2,10 i odds og setter en hundrings på H. Vær obs på at Norsk Tipping fort kan sette ned oddsen på Aalesund.

84. Aalesund - Lillestrøm 2,10 - 2,95 - 3,00
Klikk her for å spille denne singelen.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill