Gå til sidens hovedinnhold

Luksus du har råd til å unne deg

Hvorfor ikke hente energi fra en weekend til fjells eller til sjøs?

Lei av hverdagen? Da er det kanskje på tide å unne seg et avbrekk, og la kropp og sjel få ny næring.

Se tilbud i medlemsklubben!

Balsam for sjelen
En weekend på et høyfjellshotell, med stor frokostbuffet, spa og deilige turer i fjellet er ikke alle forunt. Det er heller ikke alle som er like flinke til å huske på å pleie seg selv, i en ellers hektisk hverdag.

Men det å reise bort en helg er godt for både kropp og sjel, så det er viktig å gripe sjansen når man får den. På Nettavisens medlemsklubb finner du nå et uslåelig tilbud for deg som vil unne deg en luksusweekend til fjells.

Trenger du en ny høstjakke eller kanskje et par fjellsko, finner du også gode tilbud på det i medlemsklubben.

Klikk her for å gå til Norgespasset

Storbyweekend
Har du råd og anledning kan også en helgetur til en storby være spennende. Velg en helg litt frem i tid, så du har noe å glede deg til.

Planlegging er også halve moroa. Legg opp en plan for hva du eller dere skal gjøre der, så får dere også mest mulig ut av dagene.

Avslappende
En annen ting du kan unne deg i høst er en avslappende hyggetur med nyoppussede Stena Line. Som medlem av Norgespasset får du halv pris på bestillingen, som inkluderer hygge, underholdning og bra shopping.

Fordeler til medlemmer
Norgespasset er Nettavisens nye medlemsklubb, og her finner du til enhver tid masse gode tilbud på varer og tjenester. Enten du vil unne deg en weekend til fjells eller ta en tur med StenaLine i høst, så finner du gode rabatter på det her, samt på en hel del andre varer og tjenester. Det er helt gratis å bli medlem av Norgespasset.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg «aktuelt tilbud»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer