Nettavisen.no

Tjenester
(Digitalbok.no)

Lyst på en gratis e-bok?

Nå kan du få Chris Tvedts bok Rimelig Tvil - helt gratis.

Er du glad i krim? Da bør du vurdere å slå til på dette tilbudet. I samarbeid med Digitalbok.no gir vi nemlig bort krimromanen «Rimelig Tvil» helt gratis.

Farlige forbindelser
«Rimelig Tvil» handler om advokaten Mikael Brenne som jobber med å forsvare små, lokale kjeltringer. På grunn av pengemangel inngår Brenne et farlig samarbeid med den serbiske mafiaen.

Brenne ser muligheten til å redde firmaet sitt, men tenker ikke på at dersom man velger å samarbeider med denne type mennesker, så er det ikke slutt før de bestemmer at det er det.

Da Brenne innser at han er på feil side av loven starter en lang kamp hvor han må overskride grenser han ikke trodde var mulig, for å vinne tilbake friheten.

Terningskast 5
Boken har fått terningkast fem i både VG og Bergensavisen og bør være vel verdt å få med seg av alle som liker å la seg begeistre av krimromanenes mystikk og spenningsmomenter.

Klikk her for å bestille boken - helt gratis.

«Holder oss på pinebenken helt til dommen faller. »
Dagbladet

Om Digitalbok.no
På Digitalbok.no finner du ellers mange andre spennende digitalbøker som kan leses på alle lesebrett, nettbrett og PCer/Macer som kan lese ebøker med Adobe-kryptering (ADE) (les mer her). Du finner også flere gratis digitalbøker.

Digitalbok.no ble etablert i 2007, og var den første ebok-butikken i Norge. Tjenesten eies og driftes av Cappelen Damm, Norges største forlag

Visjonen til Digitalbok.no er å gi deg det rette innholdet, raskt, enkelt og til riktig pris.

Har du lyst på flere gode tilbud?

Sjekk Nettavisens medlemsklubb - Norgespasset.no