Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Lyst til å gifte deg?

Er tiden inne for å etablere seg, men har du ennå ikke funnet den rette?

(SIDE2): Føler du at det er på tide for å slå seg til ro med drømmepartneren, og kanskje etterhvert stifte familie og gifte deg, men du har ikke funnet han eller henne som du kunne tenke deg å dele livet med? I så fall er du ikke alene. Hele 350 000 single nordmenn har registrert seg på Norges møtested nr. 1 på, nettet, Side2 Match. De er alle på søker etter den store kjærligheten og kanskje også en familie.

En livspartner
Hele 75% av medlemmene på Side2 Match innrømmer også at de ikke bare er på utkikk etter en kjæreste, men også en livspartner. På Side Match kan du søke på partner på den «vanlige måten» ved å legge inn søkekriterier for interesse, utseende, alder og kjønn, eller du kan la oss hjelpe deg å finne den rette.

Vi finner din match
Side2 Match tilbyr nemlig også hjelp til å finne den rette. For at vi skal kunne gjøre den jobben er det viktig at vi vet mest mulig om deg. Derfor må du da ta en personlighetstest laget av den kjente antropologen Helen Fischer, men du kan ta den på nettet, og den vil uansett gi deg nyttig lærdom om din personlighet. Les mer her

Når du har tatt personlighetstesten tilbyr vi deg å bruke tjenesten MatchMe, hvor vi basert på din personlighet og dine interesser finner mennesker som kan passe deg. Denne tjenesten er unik fordi ingen av dere blir presentert for hverandre, før dere begge har rangert hverandre høyt.

Har du lyst til å finne den rette nå? Klikk her for å gå til Side2 Match!