Nettavisen.no

Tjenester

Lyst til å være manager?

Nettavisen gir deg ikke bare ett, men to managerspill. Sjekk toppfotball-spillene her.

De aller fleste managerspill krever at du er med fra starten av sesongen og følger med som en hauk uke for uke for å i det hele tatt ha sjansen til å kunne vinne noe som helst. Slik er det ikke med Nettavisen og Toppfotballkorts to managerspill.

Klikk her for å gå rett til spillene

Vi har inngått et samarbeid med de offisielle utgiverne av fotballkortene for Tippeligaen og landslaget, og gir deg muligheten til både å spille managerspill og selvfølgelig også gjenoppleve barndommens gleder i å pakke opp en pakke med fotballkort hvis det skulle være ønskelig.

Ni fotballspill og to managerspill
En enkel registrering gir deg tilgang til ni fete fotballspill og to managerspill. I det ene managerspillet skal du ikke velge ut en haug med spillere. Du skal faktisk kun velge en eneste en. Spillet «Sats alt på ett kort» gir deg altså muligheten til å plukke ut kun en spiller, og stikke av med rundeseierne ved hjelp av det.

Hvis du er av typen som heller vil fylle opp et helt lag kan du spille «Managerspillet» hvor du må velge ut et helt lag i en 4-4-2-formasjon.

Du finner spillet her på toppfotballkort.no
Klikk på «medlemssider» og registrer ditt lag (oppe i høyre hjørne)

Fotballkort til samlingen
Hvis du ønsker noen virkelige fysiske fotballkort med norske spillere i Tippeliagen og på landslaget, kan du bestille 4 pakker rett hjem i posten til kun 99 kroner ved å sende en sms med:

«fotball» til 2340

Noen dager senere vil du få kortene i posten.