Nettavisen.no

Tjenester
Foto: PA Photos/Scanpix

Målfest på Old Trafford

Sjekk hvordan du skal tjene penger på kveldens storkamp i Premier League.

Les også: Lesernes oddstips mandag

Langoddsen byr på ishockey og fotball, og vi kombinerer et objekt fra hver idrett til en dobbel.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Manchester United - Arsenal
Denne kampen har vi gledet oss til lenge, og vi sitter, eller satt hvertfall, med en følelse av at Arsenal kan få til noe her. Men etter å ha sett Gunners i aksjon mot Partizan Beograd i Champions League onsdag, kom tvilen. Det spilles i litt for stor grad på lykke og fromme, med et hurtig, effektivt og underholdende angrep, men samtidig et forsvar som slår sprekker, slik som sist da man slapp til Partizan litt for enkelt slik at de fikk utlignet til 1-1. Arsenal vant kampen 3-1 til slutt, mye takket være en Samir Nasri i kjempeform. I dag møter de et meget solid hjemmelag i Manchester. Slik Arsenal spiller om dagen frister et spill på antall mål mer enn H, U eller B i denne.

Innbyrdes oppgjør:

31.01.2010 Arsenal - Manchester United 1 - 3
29.08.2009 Manchester United - Arsenal 2 - 1
16.05.2009 Manchester United - Arsenal 0 - 0
05.05.2009 Arsenal - Manchester United 1 - 3
29.04.2009 Manchester United - Arsenal 1 - 0
08.11.2008 Arsenal - Manchester United 2 - 1
13.04.2008 Manchester United - Arsenal 2 - 1
16.02.2008 Manchester United - Arsenal 4 - 0
03.11.2007 Arsenal - Manchester United 2 - 2
21.01.2007 Arsenal - Manchester United 2 - 1

Vi er rimelig sikre på at Manchester United scorer minst én gang på Old Trafford, trolig mer, hvis Arsenalforsvaret gir bort en gave eller to i løpet av kampen. Arsenal på sin side er sterke offensivt, og ofte involvert i målrike kamper. Vi gir dem gode sjanser til å score, noe de har klart om lag annenhver gang de har besøkt Old Trafford de siste fem årene. Vi gir dem noe større sjanse til scoring i kveld på grunn av det gode offensive spillet de har vist denne sesongen.

Norsk Tipping har 1,75 på over 2,5 mål og 1,65 på under 2,5 mål i kampen. Her er de i skrivende stund litt uenig med oddsmarkedet, snittet av alle andre bookmakeres odds, som heller mot at over 2,5 mål i kampen er mest sannsynlig. Dette endrer seg kontinuerlig. Vi mener denne kampen mest sannsynlig vil inneholde minst tre scoringer. Vi spiller over 2,5 mål til 1,75 i odds. Objektet må kombineres.

Nå kan du tippe på iPhone

Linköpings HC - MODO
Hockey Elitserien. Linköping liger på 7. plass. De har vunnet sine to siste hjemmematcher 3-2 over Djurgården og 3-0 over Södertälje, men på lørdag tapte de 1-2 borte for Frölunda. Dette er deres siste hjemmematch i Cloetta Center før julepausen, og med seier vil de rykke opp til 5. plass. På lørdag var Viktor Ekbom, Robin Persson og Andreas Jämtin de eneste spillerne som ikke deltok, i skrivende stund er det uvisst om de er tilbake i dag. Linköping har sluppet inn færrest mål i Elitserien, takket være et godt forsvar og stabilt godt keeperspill av Fredrik Norrena.

MODO er falt ned til nest sisteplass, bare poenget over bunnlaget Södertälje. Dårlig form har gitt fire strake tap. MODO har bare klart 3 borteseire i ordinær tid hittil, 9 matcher er tapt. Kristian Forsberg er tilgjengelig igjen etter skadefravær, men dessverre er de to faste backene Ole-Kristian Tollefsen og Daniel Josefsson fortsatt skadet. Mattias Timander var syk søndag og er høyst tvilsom.

Det har vært svært tette oppgjør mellom disse hittil denne sesongen. MODO vant sin hjemmematch sist, på straffer, Linköping vant sin forrige hjemmematch, også på straffer.

Denne gangen tror vi ikke det blir like jevnt. MODO går til denne matchen i poengnød, som gjør at de trolig går ut litt hardere enn vanlig for å prøve og vinne matchen, samtidig som skader på sentrale spillere og dårlig form gjør at de trolig mislykkes. At det er en bortematch gjør det ikke enklere. Vi tror ikke MODO takler presset og hjemmeseieren synes rimelig klar, Linköpings vinner denne siste matchen foran hjemmefansen før en velfortjent juleferie. Oddsen på H er 1,55 og vi spiller denne. Norsk Tipping tilbyr også H-1 til 2,00, de tøffe bruker denne. Vår mandagsdobbel får en totalodds på 2,71, og vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

92. Linköpings HC - MODO Hockey 1,55 4,20 3,40
107. Manchester Utd - Arsenal - over/under 2,5 mål 1,75 1,65

Total odds: 2,71

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook