Gå til sidens hovedinnhold

Malmin gir oss kick

Godtgående Kristian Malmin har flere feite vinnersjanser i lørdagens V75 på Momarken. Sjekk våre V75-tips.

Sportspills meny lørdag:
V65 Øvrevoll: Internasjonal V65-omgang på Øvrevoll lørdag kveld
Oddstips 1: Trondheim - Oslo 2-0
Oddstips 2: Brann får det tøft på Hønefoss

Tippetips: Tromsø innfrir hjemme

V75-karusellen stopper i Østfold denne lørdagen, nærmere bestemt på intime Momarken travbane på Mysen. Det er ordentlig sommervær over Sør-Norge i disse dager og sportslig er det en flott omgang vi presenteres for. En eventuell alenevinner drar med seg 26 millioner kroner denne lørdagen, så det er fremdeles store penger å spille om. Vi gjør en sjelden variant denne lørdagen og bankerspiller samme kusk i to løp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Har ventet på dette løpet
Det er ingen tvil om at Kristian Malmin har ventet på dette løpet i V75-1 med 1 Blades Of Glory. Hoppa har 266 727 kroner på konto, og det er gitt tjue meter tillegg ved vunnet 275 000 kroner. Med velvoksne 100 000 kroner i førstepremie er det ikke rart Malmin ikke har startet med henne siden hun spurtet storstilet til andreplass bak Up To Date i et V75-løp på Biri for en drøy måned siden. Hadde det løpet vært noen meter lenger, hadde Blades Of Glory vunnet. Vi synes motstanden er billigere denne lørdagen og med løpet sist i kroppen i tillegg, synes vi det er optimale forutsetninger for hoppa lørdag. Vi nøler ikke og bankerspiller i V75-1.
Rangering V75-1/V5-3: A: 1 B: 12-11-5 C: 7-14-2-9-10-15-3-4-6-8-13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Bedre enn noengang?
En gang i vinter pratet undertegnede med Kristian Malmin på telefon ( det har vi gjort flere ganger siden). Men da sa Kristian at 1 Kick Hanover kom til å få en kanonsesong. Den spådommen har foreløpig ikke Kristian fått rett i, men i seiersløpet sist på Jarlsberg var Kick Hanover rett og slett kanongod. Kick Hanover spurtet strålende nest sist til sølv, men fikk melkesyre fra tet over full vei tredje sist. Her er det tetgaranti, det er sprint igjen og Kick Hanover er muligens på vei mot den kanonsesongen Malmin spådde. Motstanden er naturligvis bedre enn sist, men vi har en følelse av at Kick Hanover kan bevege seg ned på 11-tallet lørdag. Vi spekulerer ikke mer og gir Kristian Malmin også bankertilliten i V75-7.
Rangering V75-7/DD-2: A: 1 B: 6-7-10-2 C: 12-8-5-4-3-9-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Kan vi stole på TV2-hesten?
Nja, 1 Paco Halbak har hele sin karriere blitt deleid av Anders Mikkelborg, men nå er også Morten Langli havnet på eiersiden og TV2-profilene har flyttet hesten til Erik Killingmo. Den karen er kjent for å forbedre mange hester (ihvertfall for korte perioder), men er samtidig vrien å bli klok på. Paco Halbak la ned "rørelsen" i flere av fjorårets siste starter, og slike hester har undertegnede alltid hatt vanskelig for å stole på. Blir det for tøff kjøring underveis, er det ikke alltid viljen er på topp nedover oppløpet. Treningsrapportene er nesten lyriske på hesten, men det har de nesten alltid vært. Det er ikke farten det skorter på. Eierduoen Langli/Mikkelborg har også handlet inn Eck Episode og satt denne i trening til Killingmo. Debuten endte i galopp midt i den siste svingen som tilsynelatende sikker vinner. Vi garderer, da vi gjerne vil se hesten prestere på topp igjen.

HTML EMBED

3 Superatrix kommer til å gjøre et realt forsøk på å overfly Paco Halbak. det tror vi ikke Olav Mikkelborg klarer, men det kan føre til tempo og at Paco Halbak blir stri. Skulle Superatrix overfly storfavoritten blir dette løpet åpent, da kan det bli stumme bein også på Superatrix. Bjørn Garberg har funnet et nytt gir på 4 Tanita's Broadway og husk at denne hesten var med i et stort treårsløp under OGP-søndagen i fjor. Både Garberg og hesten er i forrm. Vårt tredjevalg. 5 Millstone er som de aller fleste hestene til Per Johansen variable og formtoppene er korte (Baron Chance et annet eksempel). men plutselig så slår de til med et pangløp igjen. Millstone er god nok. 9 Chip Line satt bom fast bak lederen på Bjerke sist. Har perfekte rygger fra start her og kan få det helt sydd opp. Vær litt obs på denne.
Rangering V75-4: A: 1 B: 3-4-5-9 C: 2-8-7-6

V75-2/V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Barteblekk (Jomar Blekkan) har en spennende fireåring i 1 H.G. Jo, men foreløpig er hesten alt annet enn stabil. Førstespor og strek, mot moderat motstand til V75-løp å være gjør at vi setter Blekkan-traveren først. Det kan være tet fra start til mål dette, men løpet er svært åpent.

3 Gomnes Dona stormvarslet vi for sist mot storfavoritten Grude Jenta. Sammen med Vidar Hop gikk det mot en sikker seier, da hun plutselig kastet seg over i galopp. Det var i et hoppeløp, denne lørdagen er også gutta med. Fra en flott utgangsposisjon skal hoppe tidlig på. 7 Storm Odd blir mye spitl, men vær obs på at denne hesten liker seg best med pisk. Storm Odd er tråkk og uvillig tidvis, og da er ikke tillegg noe pluss. 5 Kengu hadde vi trolig satt først, om vi hadde trodd på feilfritt løp. Det gjør vi imidlertid ikke og da er hun kun en garderingshest. 12 Turbin har egentlig et fint løp lørdag, men Turbin skuffet som vårt objekt sist lørdag. 500 meter lenger denne lørdagen, det er garantert en fordel. Bak disse igjen vrimler det av outsidere.
Rangering V75-2/V5-4: A: 1 B: 3-7-5-12 C: 2-4-10-11-14-8-9-6-13-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-3/V5-5 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Seiersmaskinen 1 Knell skal for alvor opp til bevis lørdag og kommer til Momarken og Ole Uttisruds minneløp med åtte seire på de ni siste startene og sju strake seire. Han har imponert i hvert eneste løp og knapt vært utfordret en eneste gang. Han må bli favoritt, men lørdag garderer vi da motstanden er tøff.

2 Tranmælsgutt skuffet noe sist, men står veldig fint til lørdag og er veldig bra de dagene han vil. Som for eksempel femte sist på Biri og nest sist på Leangen. Garberg-hesten skal tidlig på. 4 Rokne Eld er i hysterisk form og har blitt vesentlig tøffere i det siste. Nå er ikke Rokne Eld like avhengig av å få det servert og Rokne Eld skal også tidlig på. 9 Tuxi Titan er i eventyrlig form og går det ene pangløpet etter det andre. Lørdag er det knalltøft imot, men han skal med. Det skal også 10 Rinde Kvikken som kan spurte noe fryktelig dersom han får smyge med. 3 Mjølner Faks har vunnet dette løpet de to siste årene og rapporteres strålende i trening. 6 Føynland Kongen satt vi først sist, men her blir det ikke tet og da er Føynland Kongen sårbar.
Rangering V75-3/V5-5: A: 1 B: 2-4-9-10 C: 3-6-5-12-7-8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-5 - Kaldblodshester. DNT's 4-årsserie for hopper.
Det er faktisk slik at alle tolv startende kan vinne dette løpet. Og vi har hatt et svare strev med å få rangert dette løpet. Fireårsdamer er ikke stabile og disse veksler på å vinne. 2 Spiklana er god fra start og sitter trolig i føringen ut av den første svingen. Hoppa er fersk, men imponerte i seiersløpet sist i Drammen og kan utmerket godt lede fra start til mål igjen. 1 Jørnstu Vilja får tet eller lederrygg. På en rask sprint synes vi strekhestene har gode betingelser her og vi krysser tidlig.

7 Odine U.N. har fått løp i kroppen etter en liten pause. Undem-hoppa er i rivende utvikling og kan vinne. Eirik Høitomt setter seg opp bak 5 Hellin Jærva. Ingen tvil om at det er et kuskepluss, men sprint er nok ingen fordel. Bak disse er det bare å krysse i vei.
Rangering V75-5: A: 2 B: 1-7-5-4 C: 3-9-6-12-11-10-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V75-6/DD-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Dønn ærlige 4 Francais Du Gill blir stor favoritt i årets utgave av Per Rakkestads minneløp etter en serie kanonløp i Sverige og Jag De Bellouet-sønnen må selvsagt ha en flott vinnersjanse. Han møter imidlertid mange formhester her og på en rask sprint kan mye skje. Vi setter Erik Lindegren (12 seire på 94 starter i år) først, men velger å gardere, da disse svenske kuskene ikke så rent sjelden kjører seg bort i Norge.

Vi setter faktisk 2 Riccione Ås inn som andrevalg, da vi synes hesten gjorde et kanonløp sist. Kanskje det beste på flere år. Kristian Malmin vet at Riccione Ås skal ha ryggløp nå, og fra et nydelig andrespor blir det et smørløp. 12 Burmas Yankee er bedre enn noengang, tolvtespor er selvsagt et klart minus. Men her blir det tempo og Burmas Yankee kan speede noe fryktelig. 3 Mountain Dew er er i hedershoppe som kommer fra en svak prestasjon på Solvalla sist, men vant lett nest sist. Kan være tethesten og leder lenge derfra. 1 C.C. Seventy Five er en tøffing og fra dette sporet blir det gunstig uansett.
Rangering V75-6/DD-1: A: 4 B: 2-12-3-1 C: 10-6-7-5-11-9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Morgan Ivarsson er en hyppig gjest på Momarken og her kommer Färjestad-treneren ut med nyervervelsen 3 Kaboom Face som har gjort flere fine løp i regi Lutfi Kolgjini. Mot høyst middels motstand ser det ut som en flott vinnersjanse fra et fint startspor.

2 Juliano Diamond er god fra start og liker sprint aller best. Engebretsen-traveren er klart best med ryggløp og selv om orken er variabel er hesten blant de bedre her. 12 Cabana Boy har trukket et iskaldt spor, men vi synes hesten var så bra i Blekkan-debuten at vi setter ham som tredjevalg. 5 Totte vangtoree møter klart billiger motstand denne lørdagen og duger normalt bra. 7 King Volo er endelig tilbake i form, men fra spor sju på en rask sprint ser det tøft ut.
Rangering V5-1: A: 3 B: 2-12-5 C: 7-6-9-8-4-1 D: 11-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Mange fine sprintere på farten her og vi setter pausehesten 2 Hjortejegern først fra et nydelig startspor. Sagholen-traveren var ikke som best før pausen, men hesten trener fint og har en flott oppgave her. 9 Torpa Jo forsvant i dundrende galopp sist, men har ellers vært strålende de siste månedene. Torpa Jo er imidlertid ikke like bøs bakfra, vi nøyer oss med andrevalget.

7 Joran kan muligens få teten selv fra et spor langt ut. Imponerte i seiersløpet sist, der han ganske så enkelt svarte ut favoritten Tallas mot mål. 6 Løten Nilla og 4 Myhreng Eldi er begge to hopper i kalasform, og får de litt på sine premisser er de kanskje med i seierskampen.
Rangering V5-2: A: 2 B: 9-7-6-4 C: 1-3-8-5-10