Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Mike Egerton / Pa Photos

Manchester City kan få trøbbel

Vi tror det kan bli ekstraomganger på Wembley. Sjekk våre tippetips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackpool griper sjansen
Oddstips 2: Vi tror på Jevnaker
Tippetips: Vi går for 12 rette
Lesertips: Sjekk hva andre spiller
Trav: Håkon spiller en dansk kanon
Trav: Charter-Sveins travtips

Lørdagskupongen inneholder FA-Cupfinalen mellom Manchester City og Stoke City, syv oppgjør fra 2. divisjon og fire oppgjør fra 3. divisjon. En vrien kupong, der alle hjemmelagene er favoritter på folkerekka.

Vi minner om fotballdag på Norsk Tippings nett-TV. Først Blackburn - Manchester United og deretter Kvik Halden - Moss. Helt gratis!

Bonuspotten er oppe i 3.900.000 kroner. Denne summen tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Manchester City - Stoke
Finale i FA-Cupen, spilles på Wembley. Ved uavgjort etter to omganger går kampen til ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse.

City er i storform, og etter 1-0 hjemme over Tottenham på tirsdag går det mot 4. plass, kanskje også 3. plass i Premier League hvis Arsenal feiler, og Champions League for manager Mancini og den pengesterke klubben. Citys seiersrekke brytes av enkelte tap på bortebane, som mot Everton i begynnelsen av mai, men 4-0-1 på de fem siste er sterkt.

Roberto Mancini venter helt til lørdag morgen før han avgjør kaptein Carlos Tevez rolle i finalen. Tevez har slitt med en strekk i det siste, og selv om han fikk et innhopp mot Tottenham er han ikke 100 prosent. Det kan meget vel skje at han starter på benken igjen. Gareth Barry er tilbake fra skade, så bare suspenderte Kolo Toure og skadede Jerome Boateng mangler per fredag kveld.

Troppen: Hart, Given, Taylor, Richards, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Boyata, Wright-Phillips, Y Toure, De Jong, Vieira Milner, Barry, Johnson, Silva, Tevez, Dzeko, Balotelli, Jo, McGivern.

Stoke viste sin styrke på hjemmebane enda en gang da de rundspilte et uvanlig svakt Arsenal og vant 3-1 sist søndag. Nå har Stoke 3-2-0 på sine fem siste og er i storform. De er kjent for å krige og være sterke på hjemmebane, men sannelig vant de 5-0 mot Bolton i semifinalen på Wembley, så det er ikke bare på Britannia de er gode. Stoke ligger på en fin 8. plass i Premier League og de har sett frem mot denne finalen som sesongens definitive høydepunkt.

Robert Huth (f) og Matthew Etherington (m) sliter med skader men kan muligens rekke finalen. Thomas Sørensen har vært Stokes cup-keeper og det ventes at han står i mål nå også. Fuller, Higginbotham og Sidibe er ute med skader.

Troppen: Sørensen, Begovic, Wilkinson, Shotton, Huth, Shawcross, Wilson, Pennant, Whelan, Delap, Etherington, Jones, Walters, Sorensen, Whitehead, Diao, Collins, Faye, Pugh, Carew.

Innbyrdes oppgjør:

27.11.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
24.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
16.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
13.02.2010 Manchester City - Stoke 1 - 1
26.12.2009 Manchester City - Stoke 2 - 0

Manchester City skal på en god dag, og de har mange gode dager for tiden, være et hakk bedre enn Stoke. Det er heller ingen grunn til å tvile på Manchester Citys motivasjon, de tørster etter trofeer. Likevel tror vi Stoke vil vise en enorm innsatsvilje her, for denne finalen er så spesiell for dem, og de har vist mange ganger denne sesongen at de kommer veldig langt på ren innsats. Vi tror dette blir meget jevnt, like jevnt som historien viser at det gjerne blir mellom disse. Vi prøver en ren U på 96-rekkeren og helgarderer på det store systemet. U i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Kvik Halden FK - Moss
Fair Play ligaen avdeling 1. Denne kampen ser du gratis på Norsk Tippings nettside. Et skikkelig Østfold-derby, denne gangen i 2. divisjon etter at Kvik Halden rykket opp og Moss rykket ned etter forrige sesong. Kvik var suverene i 3. divisjon i fjor, men som ventet er det mye tøffere for dem på dette nivået. Likevel ser de ut til å ta nivået greit, de har 1-1-2 på sine fire første kamper mot til dels sterk motstand. Seieren kom over et Strindheim-lag som ser svake ut denne sesongen, mens det ble tap for Nesodden og gode KFUM. I cupen slo man Drøbak-Frogn og man ledet mot Sandefjord runden etter, men tapte 1-2.

Målvakt Frode Larsen skal ha slitt, eller sliter, med vond rygg, men har spilt likevel og levert. Den tidligere mossespilleren vokter buret mot gamle lagkamerater. Kvik-trener Ørjan Christiansen sier på klubbens nettsider at Martin Mathisen (m) er usikker, og at laget har trent litt annerledes siden de nå spiller 3 kamper på én uke. Fabian Andersen, Ole Morten Unum og Petter Hermstad er på vei tilbake fra skader og klare for innhopp.

Det er noe trist over Moss for tiden, mener vi, de har skikkelig motvind. Det ble nedrykk fra Adeccoligaen og følgelig er man favoritt til å rykke opp, men man har ennå ikke vunnet en seriekamp og røk ut av cupen etter 2-4 mot Hasle-Løren. Her ledet de, men som vanlig kom Hasle-Løren sterkt på slutten samtidig som Moss brant enorme sjanser. I serien har Moss tre ettpoengere etter møter med KFUM, Lørenskog, Nesodden og RBK 2. Alle er gode lag, og det er vel riktig å si at Moss har hatt et vrient åpningsprogram i Fair Play avdelingen sin. Samtidig har trener Tor Thodesen mye å rette på.

Agim Shabani (f) har vært ute med en strekkskade en ukes tid, og unge Anders Madsen har fungert bra som vikar. Hvem som starter i dag vet vi ikke, vi har ikke sett noen skadeinfo i skrivende stund, men her kommer nok Moss avis på banen i løpet av dagen.

Spennende kamp dette, der vi holder hjemmelaget som favoritter. De er i brukbar form og i medgang, og helt sikkert veldig giret opp til dette derbyet. Moss har stang ut for tiden, og har det kanskje i dag også. Men en gang snur det, de kan bedre enn det de har vist hittil. Vi garderer for et uavgjortresultat, siden et lokalderby og økt motivasjon kan være det Moss trenger for å levere. HU i kamp 2, som man altså kan se gratis på Norsk Tippings hjemmeside.

Levanger - Steinkjer
Enda et lokaloppgjør i 2. divisjon avdeling 1. Disse trønderklubbene møttes i cupen og spilte 1-1, Levanger vant 2-1 i ekstraomgangene. I runde 2 ble det nok en 1-1 kamp for Levanger etter at de utliknet på overtid, men her røk de 2-3 på straffer mot Tiller, fortjent egentlig for Levanger spilte ganske dårlig. Dette var på onsdag. I serien har det vært veldig stusselig hittil. 0-0-4 og målscore 2-7 gir sisteplass.

Målvakt Ola Rygg er suspendert etter rødt kort i forrige seriekamp mot Lørenskog. Sverre André Valstad var ute sist, vi vet ikke om han er klar igjen.

Steinkjer har en 3-1 hjemmeseier over Nardo, men har tapt tre andre seriekamper. De har rukket å slippe inn 16 mål på fire kamper, men har i det minste scoret 9 selv. 1-4 tap for UllKisa på hjemmebane sist var svakt. Steinkjer leder, men har ikke krefter til å stå løpet ut og mister initiativet så fort motstander utligner til 1-1. Det har vært turbulens på trenersiden i Steinkjer. Vi kjenner ikke detaljene, men ting tyder på at det har vært en opprydningsprosess og at Steinkjer stiller med én trener denne gangen.

Innbyrdes oppgjør:

01.05.2011 Steinkjer - Levanger 1 - 1
11.09.2010 Levanger - Steinkjer 0 - 1
29.05.2010 Steinkjer - Levanger 4 - 3

Dette er to lag som sliter med formen, men i et lokalderby regner vi med at det skal kjempes over evne. Dette kan bli jevnt igjen. Hvis Steinkjer klarer å holde beina gående i 90 minutter denne gangen kan de vinne. De blir våre favoritter, og når folkerekka viser at hjemmelaget er favoritter med 46 prosent i øyeblikket, blir valget UB i kamp 3.

Jevnaker - Frigg
Jevnaker kom opp fra 3. divisjon før sesongen og innledet med en sterk 2-1 hjemmeseier mot et Kristiansund BK som muligens ikke hadde våknet etter vinterdvalen. Ellers har Jevnaker 2-2 hjemme mot Molde 2 og tap mot Follo og Herd på bortebane. Mot Herd var man ikke veldig langt unna poeng. Vi tror dette laget kommer til å hevde seg i denne avdelingen og ta poeng i de fleste hjemmekampene. Jevnaker yppet seg borte mot gode Notodden i cupen, men tapte til slutt 1-3.

Nader Khalayli (m) er ute med skade i fem uker, mens veteranen Allan Simonsen skal være på vei tilbake men neppe klar for spill i dag. Ellers skadefritt lag, i følge klubbens nettside.

Frigg røk ut av cupen etter 1-3 mot det sterke 3. divisjonslaget Gjøvik FF. I serien har de tatt poeng i begge hjemmekampene sine og tapt begge bortekampene. De har reist til Bærum og Raufoss med 0 poeng og målscore 1-6 som resultat, og det er klart at dette er vanskelige steder å hente poeng. Frigg er i våre øyne ikke noe stort bortelag, og selv om de endte på 3-5-5 på bortebane totalt forrige sesong, er det vel nå snart et år siden de vant på bortebane i en seriekamp. Vi teller seks strake bortetap når vi går bakover i resultatlistene.

Det er ventet at Frigg stiller noenlunde samme lag som slo Lillehammer 4-0 hjemme sist. Fra Frigg sin hjemmeside: "Den siste uka har forløpt uten nye skadeproblemer, tvert i mot er Rune Vøien tilbake etter grums i lysken og Gisle Grimstad i trening etter lårstrekk. Fredrik Tjønnøy skadet seg i oppvarmingen til Lillehammer-kampen, og er uaktuell i morgen med strukket leddbånd i kneet. Alex Kristoffersson soner sin andre kamp etter utvisningen mot Gjøvik. Blant de langtidsskadde er det bedring å spore hos Eirik Sandstad og Granit Badivuku, mens Bård Ola Tjønneland og Magnus Oltedal ikke blir å se på banen på denne siden av sommeren."

Det blir nok fint for Jevnaker å spille på Jevnaker Stadion igjen, etter noen tøffe bortekamper. De blir våre favoritter mot et Frigg-lag som dessverre har slitt på bortebane en god stund nå. H i kamp 4.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Austevoll - Ålgård
Avdeling 3. Nyopprykkede Austevoll inkasserte sesongens første trepoenger med 2-1 hjemme mot Odd 2 forrige runde. De spilte også 1-1 mot Viking 2 på Austevoll Kunstgras. På bortebane er alt tapt, også 1-3 i cupen mot Fana. Vi finner ingen info om hjemmelagets tropp fredag kveld.

Ålgård har ikke fått noen drømmestart denne gangen. På bortebane har de tatt ett poeng mot Viking 2 og tapt for Flekkerøy. I cupen røk de 1-2 hjemme for Mandalskameratene i ekstraomgangene, samme lag som de slo 4-1 hjemme i serien to uker tidligere. Sist ledet de hjemme mot opprykksfavoritt Notodden, men tapte til slutt 1-3. Vi finner ingen info om bortelagets tropp fredag kveld.

Ålgård er favoritter på langoddsen, og vi hadde gledet oss til å spille en ren H her på tippekupongen, mot folkerekka. Men i skrivende stund er Austevoll favoritter på folkerekka med 40 prosent. Vi tror likevel mest på hjemmelaget, men er ikke sikrere enn at vi også garderer for seier til outsideren, Ålgård. HB i kamp 5.

Flekkerøy - Vindbjart
Det ble cup-exit mot den gamle divisjonskollegaen Randaberg for Flekkerøy på onsdag. Det ble til slutt knepent tap 2-3, og Fløy har så langt ikke lykkes på bortebane. I Førde i serien ble det bare 1-1, etter at man startet litt nølende men kom bedre med utover i kampen og kunne tatt en borteseier. På hjemmebane er Fløy gode og står med 1-0 over Ålgård, 2-1 over Nest-Sotra og 5-0 over Fram Larvik (cup). Det meldes om tilnærmet skadefritt lag fra Fløy-hold.

Vindbjart er blant avdelingens sterkeste lag og de har åpnet med 3-0-1. Tapet kom på bortebane mot Vidar, 3-4. Vindbjart tapte også 3-4 på onsdag, men da i cupen, på hjemmebane mot Start. Her kom man tilbake etter å ha ligget under 0-3 og viste at man er meget sterke, spesielt offensivt. Vi har ikke fått tak i skadeinfo fra bortelaget.

Innbyrdes oppgjør:

28.08.2010 Flekkerøy - Vindbjart 0 - 1
16.05.2010 Vindbjart - Flekkerøy 4 - 3

Her møtes to lokale rivaler som kjenner hverandre godt, og denne kampen liker ingen å tape. Vindbjart vant alle innbyrdes i fjor, og viste muskler mot selveste Start. Vi har meget god tro på at bortelaget scorer i dagens kamp også. Å tippe mot Fløy på hjemmebane er likevel nesten alltid en dårlig ide, så la oss kjøpe oss ut av dette med nok en HB-gardering i kamp 6, da hjemmefavorittene ser klarere og klarere ut nedover på kupongen.

Vard Haugesund - Pors Grenland
Vard har hatt en god start på sesongen, men står med tap i de to siste. 0-2 mot Randaberg (cup) og 1-2 borte mot Vindbjart i forrige seriekamp. 2-1-1 og målscore 10-4 gir en fin 3. plass før femte runde. Vard stilte et bra lag borte mot Vindbjart og vi regner med at de samme 11 starter igjen, men har ikke sett noen tropp.

Pors har tapt mot Vindbjart og Odd 2 i sine to spilte bortekamper i serien. I cupen klarte man 2-2 borte mot Ørn Horten, men røk til slutt ut på straffekonk. I forrige kamp havnet man under 0-2 hjemme mot Vidar, men tre sene scoringer berget sesongens andre hjemmeseier. Likevel er ikke dette veldig overbevisende av Pors, og vi tror de får det tungt på bortebane mot de beste lagene. Vi kjenner ikke til skader i laget.

Innbyrdes oppgjør:

18.09.2010 Pors Grenland - Vard 0 - 0
06.06.2010 Vard - Pors Grenland 1 - 3

Vard hadde en tung periode i begynnelsen av forrige sesong, men kom sterkt på slutten. Denne sesongen ser ting ut til å være på stell i Haugesund, og da er Vard vonde å slå på Haugesund stadion. Dette skal være en H i kamp 7.

Hasle-Løren - Fram Larvik
Hasle-Løren er nyopprykket og har stått for mange mål i begge ender så langt. På hjemmebane tapte de i serieåpningen mot Senja, og de lå under både en og to ganger mot FK Tønsberg, men dro i land en 6-3 seier til slutt. Historien gjentok seg til en viss grad i cupen der man lå under mot Moss, men slo tilbake og vant 4-2. På onsdag holdt man selveste Stabæk til 1-2 tap i cupens andre runde. Så med 1-0-3 innledningsvis er man langt fra noe topplag, men man har en del kvaliteter inne og vil nok ta en del poeng på hjemmebane. Spesielt hvis man ikke slipper inn så mange mål i starten av hver kamp.

Fram imponerte ingen i sin forrige bortekamp, mot Fløy i cupen. Man slapp til motstander for lett og kampen var vel kjørt da det sto 0-2 etter rundt et kvarters spill. Det ble tap 0-5. Det skal ha vært sykdom i laget i oppkjøringen til denne kampen. Siden har det blitt 0-0 på hjemmebane mot Kjelsås, takket være keeper Bjarte Kringlemoen. Hittil har Fram vært ustabile. De kriger seg til poeng i den ene kampen men ryker på juniorfeil i den neste. Jonny Hansen (m) er tilbake.

Lørenbanen er ikke noe enkelt sted å være bortelag, og selv om de fleste får lov til å score et mål eller to, tror vi hjemmelaget tar dette på fysisk styrke mot et variabelt Fram som har framstått litt tafatte ved flere anledninger. Vi tror alle poengene blir igjen på den lille kunsgressbanen. H i kamp 8.

Gjøvik FF - Eidsvold Turn
3. divisjon avdeling 2. To av de fremste opprykskandidatene møtes her. Gjøvik var nær opprykk forrige sesong og er blant de beste lagene på dette nivået. De står med 2-0-0 og målscore 10-3 på Gjøvik stadion etter besøk av Faaberg og Eidskog. Man slo også Frigg fra divisjonen over 3-1 her i cupen, men røk 0-2 for Lillestrøm på onsdag. Her kjempet man tappert og tippeligaklubben scoret ikke før i det 77. minutt.

Gjøviks toppscorer Thomas Fremo er suspendert i denne og neste kamp. Det er en svekkelse. Ellers skriver klubben på egen nettside at Tor Håkon Sveen kan være tilbake på banen etter skadeavbrekket. Anders Blom-Jensen er fortsatt på skadelista.

Eidsvold Turn har spilt offensiv fotball og står med 3-0-1 og målscore 19-8 etter fire runder. Klubben som rykket ned fra 2. divisjon sist røk litt overraskende hele 1-5 i bortekampen mot Moelven. Ellers har man utklasset Kolbu/KK, Faaberg og Eidskog.

Fra klubbens nettside: Martin Trøen kom inn som innbytter mot Eidskog og regnes nå som friskmeldt og kampklar. Det betyr at eidsvollingene mangler kun suspenderte Robin Edvardsen og Lars Petter Moss, som på er på vei tilbake, til kampen på Gjøvik stadion. Jon Erik Økland sliter med kneet, men kan bli klar.

Gjøvik skal være favoritter, men det frister ikke veldig å gi dem full tillit når de er uten topscorer Fremo. Det er selvsagt mange andre på Gjøvik som vet hvor målet står, men i denne toppkampen kunne man trengt skadefritt lag. For en gangs skyld har vi mest tro på uavgjort i en 3. divisjonskamp. Ren U blir likevel for tøft og vi lander på HUB i kamp 9.

Tornado Måløy FK - Stryn
3. divisjon avdeling 8. Tornado er, eller skal være, blant topplagene i denne avdelingen. På hjemmebane har det blitt full pott etter 4-2 mot Løv-Ham2 og 3-1 over Florø, mens det i bortekampene bare har blitt 2-2 mot Eid og tap sist helg 1-2 mot gode Årdal. Vi tar med resultatene fra cupen også, det er interessant fordi man blant annet slo dagens motstander 4-1 på dagens bane. Dale ble også slått 4-0 i kvalifiseringsrundene, mens man ekspederte 2. divisjonslaget Herd 4-0 i første runde. Så røk man 0-5 for Aalesund.

Hovedtrener Geir Ove Refvik var ikke fornøyd etter tapet for Årdal sist, han mener laget ikke gjorde sitt beste. Av skadeinfo vi klarer å fange opp kan vi fortelle at Stian Karlsen (k) er tilbake etter sykdom og at det er noe usikkerhet rundt Tore Rylandsholm (m).

Stryn skal være blant de bedre lagene i avdelingen, men 1-1-1 på de tre første er bare middels. Man innledet sesongen med 1-3 tap for Saga hjemme på Stryn kunstgras. Så ble det 2-1 over Åsane 2 og 1-1 mot Løv-Ham 2. Marius Østgaard skal være suspendert etter rødt kort i forrige kamp.

Dette ligner kupongens klareste hjemmeseier. Tornado regner vi som en opprykkskandidat, og siden de tapte på unødvendig vis sist, kommer de ferdig pisket til seier i dag. Stryn ser ikke ut til å levere like gode resultater som tidligere. Dette er ikke sesongens enkleste kamp for Tornado, men det må bli H i kamp 10.

Stjørdals-Blink - KIL/Hemne
3. divisjon avdeling 10. Blink har fått en godkjent sesongåpning med 2-1-1 på de fire første. På hjemmebane har man 3-2 mot Charlottenlund og 3-3 mot Kvik, mens det ble tap 1-2 borte mot Verdal forrige runde. Blink har også gjort det brukbart i cupen, først ved å kvalifisere seg og deretter med 2-1 over Strindheim i ekstraomganger og så et hederlig 2-3 tap for Ranheim.

Blink er en klubb som har oppdaget internettets muligheter og de forteller at trener Roar Vikvang mønstrer samme lag som mot Ranheim i cupen, med ett unntak: Rolstad har gyldig fravær og erstattes av unge Holltrø, en debutant. Fullstendige tropper for dette oppgjøret finnes i denne forhåndsomtalen.

KIL/Hemne har tatt poeng i to hjemmekamper men tapt to bortekamper så langt. Strindheim 2 og Vuku har blitt for sterke. Klubben skriver på sin nettside:

"Vi reiser til Stjørdal med en nesten skadefri tropp med to unntak. Ole Haugen og Stian Aae er skadet og ikke tilgjengelig til denne kampen. Og det er synd for vi tror det er slike stå-på-gutter vi trenger i kampen om 3 poeng mot Stjørdals/Blink. Vi får bare håpe at de som løper ut på banen til kamp kl. 16.00 løfter seg noen hakk fra forrige kamp og gir avdelingsfavoritten kamp til døra."

Dette er avdelingens kanskje beste lag, på hjemmebane, mot et lag som trolig ender rundt midten og som det ikke har løsnet helt for ennå. Det måtte vært spesielle omstendigheter, mye skader hos hjemmelaget eller lignende, før vi hadde vurdert noe annet enn hjemmeseier. Men det er det tilsynelatende ikke, og selv om hjemmelaget har en cupkamp i beina markerer vi H i kamp 11.

Bossekop - Lyngen/Karnes
3. divisjon avdeling 12. Bossekop er blant opprykksfavorittene, selv om de ikke liker å kalle seg det selv. De har uansett erfaring fra høyere nivå og de leder avdeling 12 med 3-0-0 og målscore 18-9. Det er mange ujevne kamper i nord og det renner inn en del mål her og der. Bossekop har slått Ishavsbyen, Norild og Porsanger.

Altaposten forteller at spissen Nicolai Skorpen Andersen er ute med brudd i kragebeinet. Han ønsker etter eget utsagn å spille dagens kamp, men får ganske sikkert ikke starte. Det er også usikkert om Matti Eira blir klar.

Lyngen/Karnes har innledet like godt som Bossekop og blir en utfordrer til opprykk. 6-2 over Fløya, 4-3 borte mot Finnsnes og 5-1 over Ishavsbyen har det blitt. I følge avisen Framtid i Nord så var prestasjonen mot Ishavsbyen ikke god, til tross for at man vant hele 5-1. L/K var bare glimtvis på sitt vanlige nivå og det de viste holder neppe til seier mot Bossekop, mener journalisten, som kjenner disse lagene bedre enn vi gjør.

Disse møttes i kvalifiseringsrundene til cupen og da vant Lyngen/Karnes 3-2 på hjemmebane. Senere røk Lyngen/Karnes 1-2 for Hammerfest, så noe cupeventyr ble det ikke denne gangen. Nå er det toppkamp i serien og hjemmelaget er nok revansjelystne. Utfra det lille vi vet skal hjemmelaget være små favoritter, men dette er åpnet og disse lagene er sårbare for fravær. Og det viktiste fraværet har hjemmelaget, i spissen sin, selv om det sikkert finnes gode erstattere. For oss er dette helt åpent, men det er så lav frekvens av uavgjort i denne avdelingen at vi sjanser på HB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96 rekker

Tipping Lørdag, frist: 14.05.2011 15:55
1. Manchester City - Stoke U
2. Kvik Halden FK - Moss H U
3. Levanger - Steinkjer U B
4. Jevnaker - Frigg H
5. Austevoll - Ålgård H B
6. Flekkerøy - Vindbjart H B
7. Vard Haugesund - Pors Grenland H
8. Hasle-Løren - Fram Larvik H
9. Gjøvik FF - Eidsvold Turn H U B
10. Tornado Måløy F - Stryn H
11. Stjørdals-Blink - KIL/Hemne H
12. Bossekop - Lyngen/Karnes H B

-

486-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 14.05.2011 15:55
1. Manchester City - Stoke H U B
2. Kvik Halden FK - Moss H U
3. Levanger - Steinkjer H U B
4. Jevnaker - Frigg H
5. Austevoll - Ålgård H U B
6. Flekkerøy - Vindbjart H U B
7. Vard Haugesund - Pors Grenland H
8. Hasle-Løren - Fram Larvik H
9. Gjøvik FF - Eidsvold Turn H U B
10. Tornado Måløy F - Stryn H
11. Stjørdals-Blink - KIL/Hemne H
12. Bossekop - Lyngen/Karnes H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill