Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix

Marseille reiser seg igjen

Derfor slår de et utmattet Auxerre til fine 2,25 i odds. Her er dagens andre oddstips.

I DAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips: Dobbel til over fem ganger pengene

V75: Du kan vinne 32 millioner

Lesertips: Lesernes oddstips

Tippetips: Vi jakter tolveren

Når den tyske og engelske fotballen er ferdig, byr langoddsen blant annet på spennende objekter fra spansk, italiensk og fransk fotball. Vi mener å ha funnet et meget godt spill i Ligue 1.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Marseilles lurte oss for tolv rette sist søndag i bortekampen mot Nice. Seiersmålet til hjemmelaget på overtid, gjorde at vår UB-gardering ikke var tilstrekkelig. I kveld stoler vi på Marseilles i en ny bortekamp.

Hjemmelaget Auxerre er inne i en meget dårlig periode, de har 0-2-3 på sine fem siste kamper, alle turneringer medregnet. Det er ingen tvil om at hardkjøret med Ligue 1 i helgene og Champions League i midtuken har blitt litt i overkant mye for Auxerre, som ikke har all verdens erfaring fra Champions League tidligere. Sist falt de helt sammen borte mot et langtfra toppet Real Madrid, tapte 0-4 og endte sist i gruppen. Forrige hjemmekamp i Frankrike røk de 1-2 for Toulouse. Auxerre har falt ned til en 13. plass på tabellen og har nå 2-4-2 både hjemme og borte. Mange kamper tærer også på spillerstallen og nå begynner det å bli en del skader i laget. Ny på skadelisten er kapteinen Pedretti, det er et vesentlig fravær, og Traore må muligens også stå over. Og fortsatt må Auxerre vente på gullgutten Jelen (har vært skadet i flere måneder)

Nå kan du tippe på iPhone

Marseille deltar i likhet med hjemmelaget også i Champions League, der de nylig slo Chelsea 1-0 hjemme på Stade Vélodrome. Tapte riktignok 0-1 borte for Nice sist (og tok tolveren fra oss), men formen er ellers bra, og avansement i Champions League er det også blitt. Forrige bortekamp vant de 3-0 over Spartak Moskva, før det vant de 1-0 i Toulouse. Det ser ut som M'bia og spissen Gignac er klare for spill igjen, det styrker et allerede godtgående Marseille.

Innbyrdes oppgjør:

30.04.2010 Auxerre - Marseille 0 - 0
10.01.2009 Auxerre - Marseille 0 - 2
16.01.2008 Auxerre - Marseille 1 - 0
22.09.2007 Auxerre - Marseille 2 - 0
19.08.2006 Auxerre - Marseille 0 - 3

Marseille virker å være i klart best form og ser i motsetning til hjemmelaget rimelig skadefrie ut. 2,25 på borteseieren mener vi er et godt tilbud fra Norsk Tipping, og vi setter 100 kroner på Marseille. Spillefristen er klokken 20.55.

111. Auxerre - Marseille 2,75 2,70 2,25

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill