Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Shutterstock

Massasje mot stive skuldre

Sliter du med stive ledd og muskler i kulden, kan du få tilbud om behandling på mail.

Mange får plager med stive ledd og muskler når det er kaldt, men massasje eller akupunktur kan gjøre underverker for kroppen. På forbrukertjenesten MittOppdrag.no kan du legge inn et ønske om hvilken type behandling du ønsker, eller hvilket problem du har, å få tilbud fra forskjellige aktører.

Enten det er en akupunktør, massør eller en kiropraktor du ønsker, så kan du spare både tid å penger på å la de sende tilbudet til deg, i steden for at du skal ringe rundt for å finne en som har ledig time.

Rørlegger eller flyttebyrå
Dersom du er en av dem som står i kø for å få rørlegger- eller verkstedhjelp, kan MittOppdrag.no også være tjenesten for deg. Tjenesten er gratis å bruke, og du får som sagt tilbudene sendt til deg på mail, i steden for omvendt.

MinStrøm: Bytt strømleverandør nå og spar tusener

Arbeid på anbud
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der du legger arbeidet du ønsker utført, ut på anbud hos mange tilbydere samtidig. Dermed øker du sjansen til å få svar fra en massør eller en rørlegger som kan hjelpe deg raskt.

En annen fordel ved å bruke MittOppdrag.no fremfor vanlige kataloger, er at du kan danne deg et godt bilde av prisnivået på tjenesten du ønsker å få utført.

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du kan innhente tilbud innen en rekke bransjer – alt fra håndverkere, advokater og anleggsgartnere til rengjøring, catering og transport. Mittoppdrag.no kan brukes til det meste.

Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra aktører som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Mittoppdrag.no har blitt en stor suksess etter lanseringen tidligere i år. Tjenesten har på rekordtid blitt en av de største anbudsaktørene i Norge, med over 1000 nye anbud hver uke.

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:
MinStrøm: Bytt strømleverandør og spar tusener
MinRente: Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året
MinKreditt: Finn det billigste forbrukslånet