Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Mat og lokale til 40-årslaget!

Sett deg ned i lenestolen, og fiks den store festen på fem minutter.

Det kan være mye jobb med å få på plass alt som skal ordnes til en stor fest. Enten det er et bryllup eller et 40-årslag så må det avklares hvor festen skal holdes, invitasjoner må sendes ut, dekorasjoner fikses og mat og drikke må på plass. Kanskje det aller siste skaper mest hodebry for mange?

Snitter eller tapas
Ved å legge inn et anbud på MittOppdrag.no får du tilbud tilsendt rett til din mailboks, og kan enkelt velge det tilbudet som passer deg best.

Enten man går for tradisjonelle snitter, tapas, eller spekemat så kan det være store prisforskjeller blandt leverandørene. Skal du ha mat til mer enn et titalls personer, kan det derfor være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Hvilket lokale man skal velge avhenger jo av hvor mange dere er, beliggenhet og hvor mye dere ønsker å gjøre selv. Uansett er det også her store prisforskjeller, så legg inn anbud på jobben, og få tilbud til din mailboks, helt gratis.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Uansett hva du trenger
Det er ikke bare catering som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du hotellovernattinger, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag