Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Elemaki (Wikimedia commons)

Mat til den store festen

Sett deg ned i lenestolen, og fiks mat til 40- eller 60-årslaget på fem minutter.

Det kan være mye jobb med å få på plass alt som skal ordnes til en stor fest. Enten det er et bryllup eller et 40-årslag så må invitasjoner sendes ut, dekorasjoner fikses og mat og drikke må på plass. Kanskje det aller siste skaper mest hodebry for mange?

Tapas eller indisk
Hvem skal man kontakte for å få tak i catering, og hvilke tilbud finnes?

Enten man går for tapas, indisk, eller spekemat så kan det være store prisforskjeller blandt leverandørene. Skal du ha mat til et titalls personer, kan det derfor være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Uansett hva du trenger
Det er ikke bare catering som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du hotellovernattinger, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag