En nylig undersøkelse, hvor over 1000 amerikanske personer deltok, ble det avslørt at det finnes en sammenheng mellom personlighet og matpreferanser.

Lei av å være singel? Test ut nettdating på Side2 Match!

Så betyr det at det finnes en sammenheng mellom kjedelige menn og kjedelig mat? Kanskje, men spiser partneren din en av rettene under, så er han i hvert fall ikke akkurat det.

Nachos med ekstra sterk salsa
Denne karen er eventyrlysten og har en spennende personlighet. I tillegg avslører undersøkelsen at de som liker sterk mat er selvsikre, impulsive og reiselystne mennesker.

Grillet kylling med frisk salat
Bestiller din date seg en kylling med tilhørende salat kan du konkludere med at han er spontan, kreativ og mer uselvisk enn gjennomsnittet. Han er også opptatt av å ta vare på seg selv, og de han har rundt seg.

Sandwich med ost og skinke
Ikke la det enkle matvalget feilaktig gi deg inntrykk av dette er en enkel og kjedelig sjel. Måltidet avslører at denne kjekkasen både er uavhengig, trygg på seg selv, omtenksom og nysgjerrig på verden.

Dobbel cheeseburger med pommes frites
Så sant han ikke spiser det fordi han er fyllesyk, kan du lese av dette menyvalget, at din date for kvelden elsker avslappende aktiviteter, og er en skikkelig hjemmegutt. Hans ideelle date er å lage middag sammen med partneren, og deretter slappe av i sofaen med film.

Pizza med masse topping
Mannen du er ute med i kveld kan sies å være dramatisk, og streber etter å være midtpunktet i sosiale sammenhenger. Jo mer han vil ha på pizzaen (spesielt rare smakskombinasjoner), desto mer aggressiv og konkurranseinnstilt er han.

Kirsebærpai
Spiser din utvalgte for kvelden en kirsebærpai, så kan du regne med at dette er en snill og sukkersøt fyr. Mennesker som elsker pai er som regel sosiale og lykkelige mennesker, så da kommer du til å få en svært hyggelig kveld. Og antakeligvis et langt og lykkelig samliv - på litt lengre sikt, om dere skulle ende opp som et par.

Brownie med iskrem
Foruten at en browniespiser kan være en god venn å ha med ut for å nyte nettopp brownies, så er dette en godhjertet fyr, som vet å sette pris på livet. Mennesker som kaster seg over søtsaker, kan generelt sies å være både snille, blyge og lojale. Nam!

Vaniljeiskrem
Denne mannen følger ikke reglene, og er dermed også langt fra kjedelig. Mennesker som liker vanilje tør å ta en sjanse. Med andre ord er du «in for a joyride».

Ta personlighetstest og få hjelp til å finne en partner her!

(Kilde: Cosmopolitan.com)