Nettavisen.no

Tjenester
Høytrykksspyleren er et allsidig verktøy.
Høytrykksspyleren er et allsidig verktøy. (Thinkstock.com)

Med riktig høytrykksspyler blir jobben som en lek

Nå er det på tide å vaske ut våren, og gjøre klart for varmere tider.
Du ser fort stor forskjell når du vasker med høytrykksspyler.

Våren har endelig kommet for fullt, fuglene kvitrer, blomstene gror, og eiendommen din trenger en real vask. Nå er det på tide at du vasker bort vinteren og gjør klart for varmere tider.

Den jobben blir desto lettere med en høytrykksspyler, og Jernia hjelper deg med å finne ut hvilken høytrykksspyler du har behov for.

En høytrykksspyler kan brukes til mye

En høytrykksspyler er smart å ha på grunn av at den kan brukes til så utrolig mye. Vasking av oppkjørselen, bilen, huset og terrassen blir en lek når du har riktig utstyr til den jobben som skal utføres.

Mye kan vaskes med en høytrykksspyler, så lenge du gjør det på riktig måte.

Slik velger du høytrykksspyler

Jernia hjelper deg med å finne ut hvilken høytrykksspyler du har behov for.

Det er mange høytrykksspylere å velge mellom i forskjellige størrelser, og med forskjellig styrke.

Butikkkjeden Jernia har inngående kunnskap om de viktigste kriteriene for hva man bør tenke på når man skal velge høytrykksspyler.

Jernia har laget denne enkle oversikten for at du raskt skal kunne finne frem til riktig høytrykksspyler.

En høytrykksspyler med høy vannmengde og en god vaskedyse gir deg best vaskeeffekt. I tillegg bør maskinen kunne bruke ekstra tilbehør slik at den dekker flere av bruksområdene den skal hjelpe deg med.

Fire spørsmål hjelper deg

Hva skal du bruke høytrykksspyleren til?

For å vite hva du har behov for kan du spørre deg selv disse fire spørsmålene:

1. Hvilke arbeidsoppgaver skal høytrykksspyleren ha?

Skal terrassen vaskes? Hva med bilen? Fjerne mose? Ved å definere arbeidsoppgaven til spyleren definerer du også hvor høy styrke du har behov for.

2. Hvilket tilbehør behøver du til maskinen?

Du trenger en høytrykksspyler som har tilbehøret som gjør at du kan gjøre de jobbene du hadde planlagt. Å kjøpe en høytrykksspyler for så å finne ut at den ikke har terrassevasker er ikke gøy. Har du funnet ut det du trenger i punkt 1, så finner du ut hva du trenger i punkt 2.

3. Hvilke høytrykksspylere passer til ampere-styrken du har på din strømkurs?

Har du 10 eller 16 ampere sikringer i sikringsskapet? Det er viktig å vite dette fordi de kraftigste høytrykksspylerne må ha 16 ampere, og dersom du ikke har det må du bytte høytrykksspyler, eller i verste fall: leie inn en elektriker.

4. Hvor lang slange har du behov for?

Lengre slange kan bety mer fleksibilitet, men hvis det også betyr at høytrykksspyleren er tyngre så er det fort at det er like så greit med en lett høytrykksspyler med kortere slange.

Hvilken type høytrykksspyler

Med en høytrykksspyler får du vasket vekk mosen.

Det kan være smart å dele inn høytrykksspylerne i flere kategorier, og her har Jernia gjort jobben for deg. De deler inn sine høytrykksspylere i kategoriene Intro, Arbeidshest, og Proff.

Intro er de høytrykksspylerne som kan brukes til enkel rengjøring og fjerning av lettere smuss og skitt. Disse høytrykksspylerne er derfor ideelle til alt fra vask av balkonger og sykler, til hagemøbler.

Hos Jernia får du hjelp av kunnskapsfulle butikkansatte

Arbeidshesten passer meget godt til rengjøring av mosedekte og store skitne flater. Eksempelvis fasade, gangstier, oppkjørsel og gårdsplass, i tillegg til rengjøring av bil og andre kjøretøy.

Proff høytrykksvaskere er tilnærmet profesjonelle høytrykksvaskere til utføring av omfattende rengjøringsarbeid. Selv større og meget skitne områder kan rengjøres raskt med en proff høytrykksvasker.

Her får du hjelp

Nå har du kanskje kommet litt nærmere frem til hva du er ute etter i en høytrykksspyler. Du kan begynne på Jernias høytrykksspyler-oversikt og se nærmere på hva de tilbyr. Og dersom du trenger hjelp videre så er Jernias kunnskapsfulle butikkansatte klare for å finne høytrykksspyleren som er riktig for deg.