Tenker menn mer på sex enn kvinner? Får kvinner flere orgasmer enn menn? Betyr egentlig størrelsen noe?

Få svar på disse spørsmålene og andre sexmyter her.

Er du singel og vil dele de herlige sommerdagene med noen?

På Match kan du treffe andre single.

Menn vil ha mer sex enn kvinner
Det kan ofte virke som om menn er mer sexlystne enn kvinner, og at de klager på at de ikke blir tilfredsstilt nok, men dette er en for simpel antydning.

Menn og kvinners sexlyst fungerer forskjellig. For kvinner er det flere faktorer som spiller inn, men dette betyr ikke at kvinner liker sex mindre enn menn.

Hormoner gjør at jenters sexlyst er høyere i spesielle tider av måneden og i tillegg knytter kvinner mer følelser til sex enn menn.

Kvinner har mer eller mindre en «turn-on» og en «turn-off» knapp, ettersom hva slags følelser som spiller inn.

Han er skremt av vibratoren din
Feil! Hvis leketøyet ditt er gjemt i skuffen og bare i bruk når ingen andre er i nærheten, da er det på tide å la din partner få leke sammen med deg. Mange menn blir nemlig også tent av de vibrerende vibbene.

Studier viser at 41 prosent av kvinner har brukt vibrator under sex sammen med sin partner.

Menn kan ikke få mange orgasmer
Menn har fysiske begrensninger på hvor hurtig han kan produsere og utløse sæd, men inntil han har nådd klimaks, kan han få flerfoldige orgasmer på rad.

Trikset er å få han så nær klimaks om mulig uten at han får ereksjon.

Størrelse teller
Mange tror at jo større penis, desto bedre sex. Men dette er ikke sant . Det er mange faktorer som spiller inn for at sex skal bli bra, og det er nettopp summen av det hele som teller.

Menn tenker på sex hvert 7 sekund
Vi har hørt det før, at menn har sex på hjernen. Men en studie viser at så mange som 30 prosent av menn ikke tenker på sex i det hele tatt i løpet av en hel dag. Videre så tenker 54 prosent av menn på sex minst en gang om dagen, mens 43 prosent tenker på sex flere ganger om uken eller måneden.

Pene mennesker har bedre sex
Vi ser hele tiden bilder av pene mennesker som har sex, enten det er på film eller i blader, og selvfølgelig i den verdenen er det meste perfekt uansett.

Derfor er det lett å tenke at jo penere man er jo bedre sex får man. Men realiteten er annerledes.

Sex begynner i hjernen og har praktisk talt ingenting å gjøre med utseende. Dessuten finnes det ingen standard på hva som er «sexy» da vi alle tiltrekkes vi av forskjellige ting.

Vil du møte noen som passer akkurat deg?

Ta en personlighetstest ved å klikke her og se andre single som deler dine interesser.

(Kilde: Menshealth.com, Ivillage.com, Fhm.com)