Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Menn velger stygge damer

Det kan tale til en kvinnes fordel, om hun ikke er så heldig med utseendet fra naturens side.

Tro det eller ei, men dersom en gruppe menn misliker utseende til en kvinne, så kan det være til fordel for henne. Ifølge en amerikansk undersøkelse publisert på nettsiden Okcupid.com så øker det faktisk sjansen for at flere menn i en gruppe, faller for denne kvinnen.

En «hot» dame får naturligvis mye oppmerksomhet. Allikevel er ikke like stor sjansen for at mennene, eller en av de, faller for henne. Forklaring følger under.

Finn din drømmepartner på Nordens største nettside for single

En kvinne som er mindre pen...

Fordel
Den mindre pene kvinnen har større sjanse for å få en kjæreste, enn bare en flørt.

Tenk deg at du er en mann som virkelig liker noen. Hvis du vet at ingen andre er interessert, betyr jo det mindre konkurranse. Derfor føler du at terskelen for å ta kontakt er lavere, og at sjansen for at hun vil «date» deg er større.

Du tenker: «Kanskje hun er ensom? Kanskje hun venter på å finne den gutten som setter pris på henne for den hun er. Jeg vil i hvert fall ikke bli borte i mengden av beilere som ønsker kontakt med henne.»

Kanskje disse små tankene, pluss det faktumet at du synes hun er tiltrekkende, fin, søt eller lignende osv. får deg til å ta kontakt med henne.

Ulempe
Hun får mindre oppmerksomhet, og blir litt borte i folkemengden. Hun kan lett få et dårlig selvbilde og dårlig selvtillit, fordi ingen gir henne oppmerksomhet.

En kvinne som er søt...

Fordel
En søt kvinne ser mindre «bitchy» ut enn en som er pen. Menn faller lett for en som er søt.

Når man møter en person for første gang, tar det ikke mer enn 14 sekunder før man har dannet seg et mening om vedkommende. Har kvinnen et søtt smil, ansiktsuttrykk, stemme eller stil, vil mannen sitte igjen med noe positivt.

En mann vil ha en søt kvinne i stedet for en sexy og «trashy», som kanskje har en lang historie med mange menn og som man lett mistenker ikke greier å holde seg til en person.

Ulempe
Denne kvinnen får mye oppmerksomhet, og kan derfor lett virke mer ettertraktet enn det hun virkelig er. Den typiske mannen vil se på henne som attraktiv nok, til å skape et inntrykk av at andre menn også liker henne. Og dermed skremmes mange menn bort fra henne.

Men, hun er kanskje likevel ikke hot nok til og gi han følelsen av at han «vil ha henne». Det sies at det kan være en forbannelse å være søt.

Søte single søker deg her!

En kvinne som er pen...

Fordel
Den vakre kvinnen får mye mer oppmerksomhet enn en som er søt. Hun er ofte svært populær, og kan velge og vrake blant alle guttene, som hun bare vil.

Ulempe
Hun ender opp med å være omgitt av så mange menn rundt seg, at ingen av dem faktisk faller for henne. De liker utseendet hennes, men det betyr ikke at de liker henne for den hun er. Menn bare flørter og liker å være sammen med henne, fordi hun ser bra ut.

På grunn av utseende kan hun også lure mennene trill rundt, og dermed ende opp med en dårlig status. Menn kan også miste lysten på henne fordi hun lett kan oppføre seg litt «tøsete».

Klarer du ikke velge, velger vi den som passer best til. Klikk her!

Hva sier gutta på gata?
Så, stemmer dette med virkeligheten? Vi tok turen ut og spurte noen menn på gata.

-Jeg ville hatt one night stand med Megan Fox. Men skulle jeg hatt en fast kjæreste, ville det blitt Taylor Swift, sier Marius Thorset (17 år).

-Jeg ville lett datet, hatt one night stand og vært kjæreste med Megan Fox. Hun er jo diggest av alle, uansett, svarer Henrik Kolstad (18 år) på spørsmålet.

- Jeg ville vært sammen med Taylor Swift, alle gutter vil vel ha en søt jente. Og hun virker som en koselig person. Men, kunne lett datet Megan Fox, hun er jo alle menns drøm, sier Pål Nisja-Wilhelmsen (38 år), som for øvrig er forretningsutvikler i Nettavisen.

- Megan Fox er det lette valget hvis man går etter utsende, men siden alle gutter vil ha henne så hadde jeg vært redd for at hun hadde drivet på alle. Men, derfor ville jeg heller vært sammen med enten Taylor eller Sara, de virker/ser ut som koselige jenter som man ikke må slåss for å få! avslutter Arne Jacobsen (24 år).

Tja, noe sannhet er det vel i det. Noen vil alltid gå for den peneste, men ikke flertallet.

Misliker du noe med kroppen din? Vis det fram!
Som du sikkert allerede har lagt merke til, har kvinner med tatoveringer og piercinger en annen forståelse av dette prinsippet. De liker å skille seg ut og vise det, bryr seg ikke om noen ikke liker det. Og de får masse oppmerksomhet fra menn.

Når man kikker rundt på ulike nettprofiler ser man tydelig at mange bilder er klippet for å ta bort en del skjemmende trekk. Et nærbilde av en person som er overvektig er et klassisk eksempel. Undersøkelser viser derimot at å minimere dine «feil» er det motsatte av hva du bør gjøre.

Hvis du er litt lubben, så vis det fram. Hvis du har litt stor nese, så ikke prøv å skjule den. Gutter som ikke liker deg for den du er, er allikevel ikke interessante. De som liker det de ser, vil bare bli desto mer begeistret!

På Match finner du mange single som søker deg. Registrer deg gratis!

(Kilde: okcupid.com )