Mange synes den mørke tiden vi har nå fremover er tung. Det er mørkt når vi står opp og det blir tidligere mørkt om ettermiddagen.

Det snur heller ikke før vintersolverv 21. desember, som er årets korteste dag med knappe 5 timer, 53 minutter og 52 sekunder lyse timer.

Skap mer lys
Så det gjelder å nyte de lyste timene som best en kan, samt investere i litt ekstra lys både ute og inne.

For i tillegg til å skape flere lyspunkter inne, vil en mer opplyst gårdsplass og hage gjøre det hyggeligere å komme hjem, samt bidra til at man kan se ut av vinduet.

Før telen setter seg
En godt opplyst tomt har også en avskrekkende effekt på innbruddstyver. Men ønsker du deg mer lys bør du kanskje bestille elektriker nå.

Skal du trekke kabel i hagen som skal graves ned, må det gjøres før telen setter seg i jorda.

Få tilbud fra elektriker på 1-2-3
På Norges største anbudstjeneste kan du helt gratis be om tilbud fra elektrikere.

Slik gjør du det:

1. Gå til www.mittoppdrag.no

2. Klikk på registrer oppdrag

3. Fyll ut skjemaet med hva du ønsker å få gjort

I fred og ro
Så kan du lene deg tilbake og vente på tilbud fra alle ledige elektrikere som kan ta jobben. Tilbudene kommer på e-mail slik at du i fred og ro kan velge ut det som måtte passe best for deg mht. oppstart, pris o.l.

Gratis og uforpliktende
Tjenesten er helt gratis å benytte for deg som forbruker, og det er ingen forpliktelser knyttet til bruk av tjenesten.

Din adresse blir heller ikke formidlet til tredjepart, og det er du selv som bestemmer hvilken leverandør du ønsker å benytte deg av hvis du finner et tilbud som passer.

Spar penger
Når du allikevel har elektrikeren der så kan du jo vurdere om du skal skifte sikringsskapet, investere i varmepumpe eller foreta andre strømbesparende tiltak.

Bedre isolerende vinduer og etterisolering av hus er andre tiltak som kan få ned strømutgiftene betraktelig og tilbud fra henholdsvis glassmester og snekker finner du selvfølgelig på MittOppdrag.no

Samt tilbud på ved og fyringsolje.