Nettavisen.no

Tjenester

Mer sex, takk!

Nordmenn har flere sexpartnere, men ønsker mer sex!

Nordmenn har i gjennomsnitt dobbelt så mange sexpartnere i dag enn for 15 år siden. Samtidig har vi sex sjeldnere enn noensinne. Det viser en studie gjort av casual datingsiden C-date.no.

Nordmenn har flere og flere sexpartnere, men mindre sex generelt. C-dates undersøkelse viser at gjennomsnittsnordmannen i dag har ti sexpartnere i løpet av livet. Dette er dobbelt så mange som for 15 år siden. Samtidig har sex-hyppigheten med en fast partner sunket til rekordlave nivåer – kun 10 % av nordmenn har sex 3 ganger er eller mer i uka, og 1 av 4 svarer at de er misfornøyde med sexlivet fordi de har for lite sex.

- Det kan bli et sosialt problem at befolkningen har mindre sex. Skyhøye jobbkrav leder til stress og minsket sexlyst. Det er urovekkende at vi endrer oppførsel slik, og jeg håper vi kan finne en mer balansert og sunn livsstil, sier Heinz Laumann, gründer av C-date.

At mange er misfornøyde med sex-hyppigheten er nok en av grunnene til den store fremgangen casual dating nå opplever i hele Norden. Ifølge C-date skyldes dette tidspress og dermed behov for å effektivisere tiden vår på best mulig måte, for eksempel gjennom å treffe noen på nettet for et tilfredsstillende sexliv.

- C-dates medlemmer vet hva de er ute etter, og kan gjennom C-date enkelt, rask og trygt komme i kontakt med mennesker som også ønsker seg mer sex. Vi ser til stor grad en økning av kvinnelige medlemmer, sannsynligvis fordi de på nettet får være anonyme og får friheten til å utleve sine fantasier uten å dømmes, fortsetter Heinz Laumann.

Casual datingsiden C-date.no har i løpet av de siste årene økt i popularitet over hele Europa. Plattformen gir modne og aktive mennesker muligheten til å ha et tilfredsstillende sexliv.

For mer informasjon besøk www.c-date.no.

OM C-date

C-date.no ble grunnlagt i 2008 og er den største nettjenesten for casual dating i Europa og Brasil, med mer enn 8 millioner brukere i 35 land, og over 380 000 medlemmer i Norge. C-date tilbyr den anonymitet og diskresjon som trengs for at man skal kunne leve ut sine fantasier, uansett hvilke, og er det eneste alternativet til tradisjonell matchmaking og X-ratede datingsider. C-date er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff, enten man ønsker seg en flørt, et erotisk eventyr eller å få fantasier oppfylt. C-date garanterer opptil 30 kontaktforslag for premiummedlemmer, samt ett kostnadsfritt kontaktforslag til alle nye registrerte medlemmer. C-dates medlemmer, som i gjennomsnitt er mellom 30 og 50 år gamle, tar kontakt med sine matcher via det interne e-postsystemet, noe som sikrer at C-date er sikkert, diskret og anonymt.

Om casual dating

Casual dating er dating uten forpliktelser: ukomplisert, oppfriskende og tilfredsstillende. Casual dating gir menn og kvinner muligheten til å oppfylle deres felles lengsel etter seksuelle eventyr og intim kontakt, uten krav og nødvendigheter. En ny seksuell frihet som bidrar til et eventyrlig og tilfredsstillende erotisk liv.

For mer informasjon besøk www.c-date.no.