Nettavisen.no

Tjenester
(Privat)

Mistet vekten, uten forsakelser

- Dette har vært helt utrolig effektivt, sier kommunikasjonsrådgiver og galleristen Per Vie.

Per Vie syntes han hadde fått litt for mange kilo rundt midjen og hadde begynt på en suppekur, da han møtte ernæringsfysiolog Camilla Andersen i Somebody.

Avsluttet suppekuren
- Hun lo litt av suppekuren, og jeg lurte selvsagt på hvorfor, forteller Per Vie.

- Hun forklarte da at jeg sikkert ville bli slankere, men uten å vite hvorfor. Jeg skjønte poenget med én gang og avsluttet suppekuren umiddelbart.

Les kostholdsrådene på Somebody!

Fortsatt gulost og poteter
Per Vie la umiddelbart om kostholdet, uten å forsake for mye av det han liker.

- Én skive med ost på brødskiva i stedet for tre. Men fortsatt gulost, favorittpålegget mitt.

- Ikke en dråpe med brus, men mye vann. Ingen forsakelse. Har aldri vært glad i brus.

Det høres jo veldig bra, men Per innrømmer at han tillater seg å skeie ut litt innimellom.

- Mindre alkohol, men absolutt ikke avhold. Nyter mitt glass med vin når jeg har lyst. Små mengder med peanøtter og potetgull, men fortsatt noe. Digger det!

- Og et par poteter til middagen i stedet for fem. Elsker poteter. Sjekker innholdet i maten på somebody og avpasser mengdene.

Fin start på dagen
For å oppnå et kaloriunderskudd, som er nødvendig om man skal ned i vekt, må de fleste trene litt, i tillegg til å spise normalt (men sunt og begrenset).

Per forteller at han får det til, fordi han trener hjemme. Da er det lett tilgjengelig, og han sparer både tid og penger.

- Jeg sykler 20 minutter hver morgen på min ergometersykkel mens jeg ser på «God morgen Norge». Hadde ALDRI begynt med trening hvis jeg måtte reise til et treningsstudio.

- Opp fra senga og rett på sykkelen, en rask dusj – og inn for å vekke samboer Pia med en kopp nytraktet kaffe på senga. Perfekt start på dagen.

Vanvittig effektivt
- Dette har vært noe helt vanvittig effektivt, sier han. Jeg har gått ned flere kilo på superkort tid. Og det beste av alt: ingen forsakelser overhode!

- Jeg nyter alt jeg synes er godt, men med en bevissthet og kontroll på mengde. Og det er gøy! Takk til Camilla for hennes enkle budskap. Snart skal jeg også prøve kalkulatoren og fylle kjøkkenskapet i Somebody med alt jeg liker!

Ta kontroll over kaloriene
På kostholdstjenesten Somebody får du full oversikt, og kan sjekke både kaloriinnhold, karbohydrater, fett, sukker, proteiner m.m.

Du kan lage din egen kostholdsdagbok, og ha full kontroll over inntaket, samtidig som du passer på at du ikke overspiser.

Ved hjelp av smarte sammenlignings- og rangeringsfunksjoner kan du også lett se hvilke produkter du vil tjene på å bytte til.

Klikk her for å lese mer om Somebody

Er du medlem av Nettavisens medlemsklubb Norgespasset. Da kan du bli medlem til rabattert pris.