Nettavisen.no

Tjenester
mobiltips

Dette gjør datatrafikken i utlandet billigere

Her er mobilpakken du bør kaste deg over.

Er det en ting vi nordmenn frykter når vi skal på ferie, er det høye kostnader knyttet til bruk av mobildata. Vi besitter ofte lite kunnskaper om hvor mye det egentlig koster, og det kan være vanskelig å holde oversikt over hvor mye data man har brukt.

De fleste av oss har hørt noen av skrekkhistoriene: Ekteparet som bare skulle laste ned en lydbok og fikk en regning på 15.000 kroner, eller mannen som surfet på hytta som ikke lå langt fra den russiske grensen i nord og automatisk koblet seg til et svindyrt russisk mobilnett. Mannen endte opp med en mobilregning på svimlende 83.000 kroner.

Slike historier gjør at de fleste av oss enten slår av mobildata i utlandet, eller bruker det minimalt. Men slik bør det ikke være. Nå kan du nemlig bruke mobildata i utlandet med god samvittighet. 

Mobiloperatøren som er på forbrukeren sin side

I flere år har One Call jobbet for å redusere mobilkostnadene i utlandet, og nå kommer de med en stor og gledelig nyhet; EU-Pakka til kun 59 kroner for 100 MB. Med denne mobilpakken trenger du ikke bekymre deg for skyhøye regninger fra ferien. Prisen er lav, og du får i tillegg varsling før pakken er brukt opp slik at du kan stanse bruken eller kjøpe en pakke til. EU-pakka er et supert tilbud for deg som skal på ferie EU-land, Sveits, Tyrkia eller USA.

(Tekst fortsetter etter bilde)

VG+ publiserte nylig en forbrukerundersøkelse som viser at det lønner seg å skifte til One Call før ferien!

Hvis du ønsker å teste EU-pakka i sommer, kan du i juli få den første EU-pakken helt kostnadsfritt! Når du ankommer destinasjonen vil du motta en SMS fra One Call, hvor det eneste du trenger å gjøre er å svare på SMSen med EUGAVE for å aktivere pakken. 

Her kan du lese mer og bestille EU-pakka

Da kan du bruke hele 100MB uten kostnader, samtidig som One Call varsler deg når du har brukt opp 80 prosent av pakken. Ønsker du å bruke mer data når de første 100 MB er brukt opp, kan du enkelt bestille en ny pakke til 59 kroner ved å sende en ny SMS med kodeord EU100 til 04300.

I en forbrukerundersøkelse foretatt av VG+ den 01.06.15, kom det frem i en oversikt over norske mobiloperatøreres utenlandspriser at det virkelig er penger å spare på å bytte til One Call før ferien.

Er du fortsatt ikke kunde hos One Call?

I tillegg til gode betingelser for bruk av mobildata i utlandet, har One Call en rekke gode abonnementer du bør vurdere - her har du virkelig muligheten til å redusere mobilkostnadene dine.

One Call har ulike mobilabonnementer tilpasset ulikt forbruk. For eksempel kan Full Pakke lønne seg om du bruker telefonene mye, mens Grunnpakka passer for deg med et lett mobilforbruk. Eller så kan også du spare mye penger ved at hele familien har Familiepakka - for jo flere man er, jo mer mer sparer dere!

Her finner du enkelt frem til det mobilabonnementet som passer deg best.