Nettavisen.no

Tjenester

Det går fort unna i svingene når man sitter bak rattet i en sportsbil på Rudskogen.
Det går fort unna i svingene når man sitter bak rattet i en sportsbil på Rudskogen. Foto: YouWish

Morten, Mads, Katrine, Espen og Karoline fikk gaver det lukter svidd gummi av

- Dette skal jeg gjøre igjen! er dommen fra Morten C. Stensholt (50) etter å ha fått prøvd seg på racerbane i en superrå sportsbil.

Julaften nærmer seg med stormskritt, og snart er nettbutikkenes frister for levering til jul utløpt. Hvis du misliker tanken på å traske rundt på et stappfullt kjøpesenter for å rekke å kjøpe de siste julegavene i tide, er opplevelsesgaver en genial idé.

Hos YouWish kan du velge mellom hele 453 ulike opplevelsesgaver. Et av de mest populære segmentene er sportsbilkjøring på racerbane og andre former for motorsport.

Mottakeren av gaven får anledning til å sette seg bak rattet på en superrask Ferrari, Porsche eller Audi R8. Instruktørene gir kyndig veiledning, så kjøringen på racerbanen er helt sikker.

Under kan du lese om fem svært fornøyde nordmenn som har prøvd seg i en racerbil etter å ha fått opplevelsesgave fra YouWish.

Fakta: Opplevelsesgaver

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Opplevelsesgaver er kort fortalt et gavekort på opplevelser. Dette kan du bestille på nett døgnet rundt hele året, så det går faktisk an å vente med de siste gavene helt til julaften.

Normalt sendes opplevelsesgaven i en gaveeske i posten, men ved å velge e-gavekort når du bestiller, får du i stedet tilsendt gavekortet på e-post. Så er det bare å printe det ut og pakke inn gaven før du tar på deg finstasen og drar i juleselskap.

 Se alle motorsportopplevelsene her!

- Dette skal jeg gjøre igjen
Morten C. Stensholt (50) fra Svelvik er over middels interessert i bil og motor. Derfor synes samboeren at det var på sin plass å overraske ham med en rå kjøreopplevelse i bursdagsgave da han fylte 50 år tidligere i år.

– Det var en gave som traff spot on med tanke på min store interesse for bil og motor. Jeg må innrømme at jeg hadde store forventninger i forkant av opplevelsen, smiler den nybakte 50-åringen.

Med et gavekort på «Kjør Supersportsbil på racerbane» får man oppleve fire runder på en av Norges beste racerbane i en sprek sportsbil med god veiledning fra en erfaren racerbilsjåfør. Ikke rart forventningene var skyhøye.

– Opplevelsen var helt knall. Jeg ville selvfølgelig kjøre mer (mye mer!) da vi var ferdige. Men da må jeg ta en ny tur dit – og det skal jeg! Jeg tenker tilbake på denne dagen med stor glede og entusiasme, forteller Morten.

Morten C. Stensholt fra Svelvik er strålende fornøyd med den fartsfylte gaven han fikk til 50-årsdagen.


Kjøp samme opplevelse som Morten fikk her!

Fikk adrenalinkick i morgengave
Mange ønsker å gi bort en morgengave utenom det vanlige som imponerer sin nybakte ektefelle. En oppgave ektemannen til Karoline (25) fra Bærum besto med glans da de giftet seg denne sommeren. Hun ble nemlig overrasket med et gavekort på «Kjør supersportsbil på racerbane» i morgengave etter bryllupsnatten.

- Jeg har alltid vært veldig interessert i biler og ønsket med en opplevelse fremfor smykker. Jeg var veldig spent og grugledet meg veldig. Jeg var redd for å ikke tørre å gunne på med bilen, men forventet at det kom til å bli utrolig gøy, forteller Karoline.

Etter noen uker var dagen kommet for å gjennomføre opplevelsen. Karoline er veldig fornøyd med hele dagen, fra start til slutt.

- Jeg hadde en dyktig instruktør, og hele opplevelsen var helt fantastisk! Det adrenalinkicket jeg fikk var helt utrolig!

25-åringen er glad for at hun turte å utfordre komfortsonen.
- Det er noe av det beste jeg har gjort. Det var så utrolig gøy å trosse alle «hemninger» og kjøre med en sykt kul bil på bane, og kjøre fort!

Karoline fra Bærum ble overrasket med en morgengave utenom det vanlige: – Utrolig gøy å trosse alle hemninger!

Kjøp samme opplevelse som Karoline fikk fikk her!

Katrine kjørte Audi R8
Katrine Kristiansen (45) ble overrasket med en racingtur på bane av mannen sin i julegave i fjor, en gave utenom det vanlige.

Med dette gavekortet får man sitte på med en profesjonell racingfører i en banerigget Audi RS4. Dette er en fartsopplevelse som får blodet til å pumpe. Den baneriggede bilen har en toppfart på 260 km/t, så her vil det gå unna i svingene.

- Jeg elsker fart og spenning så gaven falt i smak.

Dagen kom og Katrine tok med seg mannen sin og datteren på 11 år. Med sommerfugler i magen troppet hun opp på bilbanen. Der møtte hun instruktøren, gikk gjennom sikkerhetsrutiner og fikk på seg nødvendig utstyr.

Og så fikk de seg en gledelig overraskelse.

- Siden det ikke var andre som hadde booket samme tid som meg, var det plass til to personer til i bilen. Så da tok jeg like godt med meg min mann og datter på 11 år. Vi synes det var kjempe morsomt alle tre, og min mann og jeg begynte straks å tenke «dette må vi gjøre igjen». Bare at neste gang tenker vi å kjøre selv, forteller Katrine.

Katrine er utrolig takknemlig for opplevelsen og en gave utenom det vanlige – og spesielt for at hun fikk dele den med sine kjæreste.

- Å dele en slik opplevelse med sine kjæreste var helt topp. Det som gjorde dagen enda mer «unik», var at jeg som er stor fan av Audi og selv kjører en Audi TT, fikk sitte på i den nyeste Audi R8 hos en privatperson som var der for å kjøre sin egen bil på banen. Over 600 hk under panseret – fantastisk! Været var også upåklagelig med nesten 20 grader i midten av oktober. Det ble en virkelig drømmedag!

Katrine Kristiansen ble overrasket med en racingtur på bane: – Det ble en drømmedag med mine kjæreste! En gave utenom det vanlige!

Kjøp samme opplevelse som Katrine fikk her!

- En guttedrøm som gikk i oppfyllelse
Espen Flisbakk (51) fra Fredrikstad fikk en drømmedag på racerbanen av samboeren da han fylte 50 år i fjor. Turen ble gjennomført denne våren, og jubilanten er full av begeistring når han skal beskrive dagen.

- Det å få kjøre Lamborghini i knall sol og få lov til å bruke bilen nesten til det fulle … Ja, det var en guttedrøm som endelig gikk i oppfyllelse, smiler 51-åringen.

Han møtte opp på Rudskogen, sammen med samboeren og flere i familien som ønsket å bli med for å se jubilanten få oppfylle en av sine store guttedrømmer.

Espen sitter igjen med mange gode minner etter dagen på Rudskogen.

- Jeg ble veldig godt ivaretatt av en hyggelig instruktør som var helt utrolig til å veilede slik at jeg fikk maksimalt ut av kjøreopplevelsen. At min kjære og flere andre i familien tok turen for å oppleve dette sammen med meg gjorde det ekstra spesielt.

Espen Flisbakk (51) fra Fredrikstad fikk en drømmedag på racerbanen i bursdagsgave.

Kjøp samme opplevelse som Espen fikk her!

- En unik fartsfølelse, flotte biler og dyktige instruktører!
Mads Ahlsen (40) fra Sarpsborg ble overrasket med en helt spesiell gave da han fylte 40 år tidligere i år.

Kameratgjengen ville overraske kompisen med en gave utenom det vanlige, og valget falt på opplevelsen Supersportsbil på bane.

- Jeg tenkte at det skulle bli spennende å kjøre bil på bane, siden det er noe jeg aldri har gjort før, forteller Mads.

Med gavekortet i lommen og hjertet hamrende i brystet møtte 40-åringen opp på Rudskogen.

- Opplevelsen stod absolutt til forventningene. Det var flotte biler, dyktige instruktører og så var vi maks heldige med været. Summen av dette gjorde det til en flott opplevelse, smiler jubilanten.

Det ble en dag han vil huske lenge.

- Minnene jeg sitter igjen med i etterkant er den unike fartsfølelsen, i tillegg til det jeg lærte om effektiv kjøring og linjevalg på banen, forteller Mads.

- Hva synes du om å få en opplevelse i gave?

- Det er absolutt et bra gavetips – både å få og gi bort til andre, avslutter 40-åringen.

Kameratgjengen overrasket sarpingen Mads Ahlsen med en unik 40-årsgave.

Kjøp samme opplevelse som Espen fikk her!

Se alle de 453 opplevelsesgavene hos YouWish her!