Varmepumpeservicen tar du på MittOppdrag.no!

Arno Mong Daastøl fra Kolbotn i Akershus trengte kontroll av to varmepumper i huset sitt før høsten og la jobben ut på anbud på gratistjenesten MittOppdrag.no.

Han fikk bakoversveis da tilbudene tikket inn. En lokal servicemann tilbød seg å gjøre jobben for 7500 kroner pluss moms, noe Daastøl syntes var en meget stiv pris.

Mistanken hans ble bekreftet da neste tilbud var 6400 kroner rimeligere.

- Jeg endte opp med en kar fra Fetsund som utførte hele jobben for 1100 kroner pluss moms. Han tok ikke kjøretillegg og var grundig og flink, forteller Daastøl.

Han var så fornøyd med arbeidet at han anbefalte servicemannen til naboen, og også sistnevnte benyttet seg av vedkommende.

Varmepumper trenger service
Etter en lang vinter bør varmepumper rengjøres og få service for å fungere optimalt til oppvarming når høsten kommer.

Ved å legge servicen ut på anbud på den populære gratistjenesten MittOppdrag.no, vil du både få svar nesten umiddelbart fra leverandører i ditt distrikt og en god oversikt over prisnivået på denne typen oppdrag.

Du kan deretter velge det tilbudet du finner mest interessant, enten det er pris, kvalitet, erfaring eller tidspunkt som er viktigst for deg.

Få tilbud på service på varmepumper på MittOppdrag.no!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport .

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

LES OGSÅ: Trikset som gir deg billigere boligmegler