Nettavisen.no

Tjenester

«Nå er det ingen hår i sluket»

Produktet som tilfører næringsstoffene håret ditt trenger.

«Spis deg til glansfullt hår». «Hjemmekurene som får håret ditt til skinne». «9 måter å få sunnere hår på».

Det finnes haugevis med oppskrifter på en rekke ting du kan gjøre og spise for å få drømmehåret. Og ja, det stemmer at man kan spise seg til en friskere hårmanke. Det finnes en rekke næringsstoffer som gjør håret både sunnere og sterkere. Både fisk, nøtter, melkeprodukter, helkorn og grønnsaker kan tilføre disse næringsstoffene.

Gir virkning innenfra

Produktet HairCare sørger imidlertid for at du kan tilføre alle de rette næringsstoffene på en og samme tid. To daglige tabletter sørger for næring til hårveksten med virkning innenfra. 

HairCare innholder blant annet ølgjær, en ingrediens som har blitt brukt til å styrke håret langt tilbake i tid. I tillegg bidrar ingrediensene hirse, biotin, selen, sink og kobber til å gi næring og opprettholde normal hårvekst og hårpigmentering.

Prøv gratis

Ferdig utvokst hår er det lite man kan gjøre med, men du har mulighet til å påvirke ny hårvekst. Derfor er HairCare et produkt som bør brukes over tid.

«Jeg mistet mye hår, og trodde det var vanlig. Lå gjerne en hårball i sluket i dusjen, men etter jeg begynte på Hair Care er det ingen hår i sluket» skriver Jeanette på Careandrepair.no. 

Prøv HairCare gratis i 30 dager her.