Nettavisen.no

Tjenester

Nå kan Bjørn Ronald endelig leve det gode liv

– Det er viktig å kunne nyte livet som pensjonist, sier Bjørn Ronald Eilertsen. Han overvant søvnvanskene med hjelp av naturpreparatet Sleepwell Forte.

Det var ikke vanskelig å sovne. Men en hel natt med god søvn hørte etter hvert med til unntakene for Bjørn Ronald Eilertsen. Problemet meldte seg for alvor da han gikk av med pensjon etter 40 år i jobb.

– Som pensjonist må man venne seg til en annen rytme. For meg ble søvnmønsteret påvirket negativt av den nye tilværelsen. Jeg våknet nesten alltid etter en time eller to. Da ble jeg liggende å gruble på forskjellige utfordringer i privatlivet. Og det kan jeg si: Midt på natten er ikke den beste tiden for bekymringer, sier 63-åringen fra Asker og smiler skjevt.

La bort medisinene

Bjørn Ronald fikk etter hvert sovemedisin utskrevet av lege, men la dem bort ganske raskt.

– De ga meg en «hangover» som varte langt ut på dagen. Jeg følte meg tung og slapp i både hodet og kroppen, og orket lite, sier han og forteller at han ble interessert i Sleepwell Forte da han leste om hvordan en kvinne på hans alder fikk bukt med søvnvansker. Kvinnens historie minnet Bjørn Ronalds om hans egen situasjon, og han bestemte seg for å bestille en prøvepakke.

– Jeg fulgte bruksanvisningen: to tabletter et par timer før sengetid. For øvrig fulgte jeg mitt faste kveldsritual, som består av litt lesing eller TV-titting før leggetid. Etter noen dagers bruk kjente jeg at kroppen falt mer til ro. Det tok ikke lang tid før jeg fikk en hel natt med uavbrutt søvn. Og da det var tid for å stå opp, følte jeg meg uthvilt og klar for en ny dag.

Lyst til å prøve Sleepwell forte? Bestill nederst.

Sover hele natten

Nå sover Bjørn Ronald 6–7 timer per natt, tilstrekkelig for å fungere godt på dagtid. Han har ikke lenger behov for middagshvil, og har fått mer overskudd i hverdagen.

– Jeg har mer «guts», og får mer ut av dagene. Som pensjonist er det viktig å kunne nyte livet. For meg innebærer det gode liv å kunne gjøre som jeg vil, enten det dreier seg om praktiske gjøremål, turer i skog og mark eller andre aktiviteter.

Med bakgrunn i egne erfaringer anbefaler Bjørn Ronald Sleepwell Forte overfor venner med liknende søvnproblemer.

– Det føles naturlig å gjøre, ikke minst fordi preparatet er uten bivirkninger, sier han.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende, og kan føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat, som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Akkurat nå kan du prøve bestselgeren til hele 50 % rabatt. Fyll inn skjemaet nedenfor!