Nettavisen.no

Tjenester

Nå kan dine sexfantasier bli til virkelighet

Du trenger bare finne den rette personen ...

I tankenes mørke dyp har de fleste av oss en rekke seksuelle fantasier som vi neppe tør fortelle andre om. Men hva hvis du møter en person som deler de samme fantasiene? Hadde det vært lettere for deg å være åpen om hva disse fantasiene gikk ut på, og kanskje til og med gjennomføre de?

Det kan du finne ut på den erotiske datingtjenesten C-date

C-date tilrettelegger for at du kan utforske dine seksuelle fantasier og grenser med andre voksne likesinnede. Dette er en av de beste datingsidene for deg som søker etter et ukomplisert og uforpliktende forhold med en annen person - hvor sex, eventyr og spenning står i fokus.

Del dine sexfantasier med en likesinnet person

I en fersk undersøkelse utført av C-date ble det vist at mer enn en tredjedel av alle som bruker online datingsider gjør det for erotiske formål. Mange mennesker søker etter en flørt, et erotisk eventyr eller å få sine fantasier oppfylt. Mange opplever imidlertid at de mangler et kvalitetssikkert og anonymt nettverk hvor de kan møte andre likesinnede. Det har C-date gjort noe med.

Registrer deg helt gratis her

C-date er en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser blir matchet, og går inn med samme forventninger. På C-date forblir man anonym så lenge man vil, siden man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser.

(Teksten fortsetter under bildet)

Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registerte kvinner som søker sex og spenning.

Mottoet som gjennomsyrer tankegangen på datingsiden er enkel, men genial: Alt kan, ingenting må.

Så enkelt finner du likesinnede

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter. Og som nyhet har C-date en spennende Live-chat!

Registrer deg helt gratis her