Nettavisen.no

Tjenester

Nå kan du få 85 øre i rabatt pr liter!

Lei av høye drivstoffpriser? Da bør du skaffe deg dette kredittkortet.

I 2018 har drivstoffprisene i Norge blitt stadig høyere, og ferske tall fra SSB (11. juni) viser at prisene på drivstoff og smøremidler har steget med 12,7 prosent den siste tolvmånedersperioden.

I uke 22 ble det satt prisrekord for drivstoff med en listepris på 16,75 kroner per liter for bensin. De siste tre ukene har bensin og diesel heldigvis blitt noen få øre billigere, men prisene er fortsatt skyhøye (se graf litt lenger ned i saken).

De rekordhøye prisene forklares med en oppgang i oljeprisen og en styrking av dollaren - noe som har ført til at innkjøpsprisene for bensin og diesel har økt.

Ifølge globalpetrolprices.com er Norge for tiden det tredje dyreste landet i verden når det gjelder bensin og det nest dyreste hvis du skal fylle diesel.

Grafen viser utviklingen i listeprisen for bensin fra 12. mars og frem til 18. juni (uke 25). Kilde: globalpetrolprices.com.


85 øre i rabatt per liter

Heldigvis finnes det en enkel metode å redusere utgiftene til drivstoff på. Med kredittkortet 365Privat MasterCard får du til sammen 85 øre i rabatt  når du tanker på Esso-stasjoner (ved en mer normal literpris på 14 kroner er rabatten på 85 øre).

Tilbudet gjelder fra første liter og gjelder hele året. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også 2 prosent cashback på alle bensinstasjoner i hele verden.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Testvinner ti ganger
365Privat MasterCard er kåret til Norges beste kredittkort av norske medier hele ti ganger de siste årene. Markedets beste drivstoffrabatt er naturlig nok én av grunnene til suksessen, men det er også andre fordeler som trekkes frem i kåringene.

Brukerne får blant annet tilgang til fordelsprogrammet Danske Bank Reward, der du får lukrative rabatter hos et stort utvalg av butikker. I tillegg får kortholderne tilbud på strømavtale, reiseforsikring og leiebil.

Det koster ingenting å eie eller anskaffe 365Privat, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt på alle varekjøp.

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

Les også: Dette kredittkortet trenger du i sommer

Få oversikt: Dette er de beste kredittkortene i Norge

*34 øre i rabatt per liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen, i tillegg til 3,65 prosent cashback som du får med 365Privat. Rabatten gjelder på alle Esso-stasjoner i Norge, med unntak av enkelte marinaer og små stasjoner.

Eff.rente 25,53%, 15.000 o/12 mnd, kr. 16.929. Årsgebyr: 0 kr.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet