Nettavisen.no

Tjenester

Det er mye penger å spare på drivstoff hvis du betaler med 365Privat MasterCard.
Det er mye penger å spare på drivstoff hvis du betaler med 365Privat MasterCard.

Nå kan du få 85 øre i rabatt pr liter!

Lei av høye drivstoffpriser? Da bør du skaffe deg dette kredittkortet.

Den gjennomsnittlige listeprisen for bensin har ligget på hele 15.77 øre literen i perioden 27. november 2017 til 5. mars 2018, viser tall fra Globalpetrolprices.

Heldigvis finnes det en enkel metode å redusere utgiftene til drivstoff på. Med kredittkortet 365Privat MasterCard får du til sammen *90 øre i rabatt med dagens bensinpris når du tanker på Esso-stasjoner. Ved en literpris på 14 kroner er rabatten på 85 øre.

Tilbudet gjelder fra første liter og gjelder hele året. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også 2 prosent cashback på alle bensinstasjoner i hele verden.

Grafen viser utviklingen i listeprisen for bensin fra 30. oktober 2017 og frem til 5. februar 2018. Kilde: globalpetrolprices.com.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Testvinner ti ganger
365Privat MasterCard er kåret til Norges beste kredittkort av norske medier hele ti ganger de siste årene. Markedets beste drivstoffrabatt er naturlig nok én av grunnene til suksessen, men det er også andre fordeler som trekkes frem i kåringene.

Brukerne får blant annet tilgang til fordelsprogrammet Danske Bank Reward, der du får lukrative rabatter hos et stort utvalg av butikker. I tillegg får kortholderne tilbud på strømavtale, reiseforsikring og leiebil.

Det koster ingenting å eie eller anskaffe 365Privat, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt på alle varekjøp.

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

Les også: Tidenes priskrig på strøm

*34 øre i rabatt per liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen, i tillegg til 3,65 prosent cashback som du får med 365Privat. Rabatten gjelder på alle Esso-stasjoner i Norge, med unntak av enkelte marinaer og små stasjoner.

Eff.rente 25,53%, 15.000 o/12 mnd, kr. 16.929. Årsgebyr: 0 kr.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet