Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du spille quiz om penger

Er du god i quiz? Nå er det kommet et nytt spill med 1 million kroner i toppremie.

I dag ble det norske mobilspillet Quizwin, der det er mulig å vinne premier på 1000, 10.000, 100.000 og 1.000.000 kroner, lansert.

Du får gratis lenke til spillet ved å sende NA til 2265. Du kan også gå inn på denne nettsiden for å lese mer om Quizwin og bestille lenke.

Quizwin er et spennende kunnskapsspill for smarttelefoner og nettbrett. Spørsmålene utfordrer deg på din allmennkunnskap, og vinneren er den som har flest riktige svar og best oppnådde tid.

Du kan velge om du vil spille gratis eller for penger.

Som gratisspiller kan du vinne ti runder til en verdi av 100 kroner som kan benyttes i de ordinære spillene, der du kan vinne fra 1000 til 1.000.000 kroner.

Quizwin er ikke abonnementsbasert, og det er ingen skjulte kostnader heftet ved spillet.

Quizwin er utviklet i samarbeid med de ideelle organisasjonene Norges Blindeforbund, Astma- og allergiforbundet, Norsk Folkehjelp, Cerebral Parese-foreningen, Landsforbundet Mot Stoffmisbruk, Landsforbundet for kombinert syns- og hørselhemmede/døvblinde, Norges forbund for svaksynte, Norges Døveforbund, Norsk Epilepsiforbund og Norsk Cøliakiforening.

Overskuddet tilfaller disse ti organisasjonene.

Spørsmålene som benyttes i spillet, er levert av den samme aktøren som blant annet er leverandør av spørsmål til NRK-programmet Quizdan.

Prøv Quizwini dag ved å sende NA til 2265!

Reklame

Vårens topp 11 sneakers til herre