Nettavisen.no

Tjenester

Nå sover flere tusen nordmenn bedre

Ligger du våken om nettene? Naturpreparatet Sleepwell Forte hjelper flere tusen norske kvinner og menn med god nattesøvn.

Da Naturalab lanserte naturpreparatet Sleepwell Forte, kom de raskt i kontakt med mange nordmenn som lette etter en vei ut av søvnproblemene. Mange fortalte at de hadde benyttet seg av andre naturpreparater og/eller sovemedisiner, men at preparatene virket dårlig og at medikamentene hadde bivirkninger, for eksempel i form av «hangover».

Varm velkomst

Det tok ikke lang tid før Naturalab opplevde en strøm av fornøyde kunder og mange har ønsket å fortelle andre om sine erfaringer med Sleepwell Forte;

«Jeg har fått en ny gnist», sier Reidun fra Harstad. «Nå våkner jeg uthvilt hver morgen», forteller Irene fra Trondheim. «Jeg får mer ut av dagene», konstaterer Bjørn Ronald fra Asker.

Årsakene til dårlig søvn er ofte sammensatte, men det er tydelig at Sleepwell Forte har bidratt til at Naturalabs kunder, mange tusen i tallet, sover bedre om natten og blir en bedre utgave av seg selv på dagtid. 

Lyst til å prøve Sleepwell forte? Bestill nederst.

En tredjedel har søvnvansker

Når søvnvansker blir en varig tilstand, er det fare på ferde. Over tid kan lite og/eller dårlig søvn føre til at du ikke fungerer optimalt hjemme og på jobb. Søvnmangel knyttes dessuten direkte til en rekke lidelser og sykdommer av både psykisk og fysisk art.

Søvnproblemer rammer mange. I Norge antar vi at en tredjedel av befolkningen til en hver tid sliter med dårlig søvn. En av ti har alvorlige og vedvarende søvnvansker.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat som blant annet inneholder tre urter kjent for sine søvnfremkallende egenskaper i tillegg til biotin og vitamin B12.

Du kan bestille bestselgeren ved å fylle ut skjemaet nedenfor.