Nettavisen.no

Tjenester

Ned i vekt i sommer?

Dette tilskuddet er effektivt for slanking.

Økt forbrenning – du kjenner prinsippet fra sterke matretter. Det er stoffet capsaicin i chili som gir den brennende følelsen! Også vi nordmenn forbinder chili med sterk mat. Chili smaker ikke bare godt, den har flere andre fordeler. Forskning viser nemlig at de som spiser sterkt krydret mat ofte får i seg mindre kalorier og karbohydrater enn de som spiser mildere mat.

Capsaicin er den aktive ingrediensen i chilipepper, og den utløser det som kalles en termodynamisk forbrenning, som blant annet fører til raskere hjertefrekvens og øker stoffskiftet opptil 25 prosent.

Grunnen til at chili har denne effekten er capsaicin, som er den aktive ingrediensen i chilipepper. Denne kan utløse det som kalles en termodynamisk forbrenning, som blant annet fører til raskere hjertefrekvens og øker stoffskiftet opptil 25 prosent.

Chili har også flere positive egenskap. Den inneholder mange antioksidanter som C-vitamin og betakaroten, og skal ha positiv effekt på både blodtrykk og kolesterol.

Konsentrert pille full av capsaicin

Selv om trening stort sett er den beste måten å kvitte seg med kilo og stramme opp kroppen på, så kan det du putter i munnen også være et svært effektivt hjelpemiddel. Powerburn inneholder capsaicin i konsentrerte mengder som kan være med på å øke forbrenningen. Ved inntak kan stoffet bidra til å øke energiomsetningen i kroppen og forbrenningen av kalorier.

Powerburn inneholder også cholin som bidrar til normal lipid fettmetabolisme, og vitamin B5 som bidrar til reduksjon i tretthet og utmattelse. Du kan med andre også få mer energi av tilskuddet. Vitamin B5 bidrar også til normal syntese og metabolisme av steroid hormoner og energi-metabolisme. Powerburn er et tilskudd utviklet for deg som vil ned i vekt. Flere tusen kunder har allerede gått ned i vekt ved hjelp av sammensetningen i Powerburn. 100 prosent bidrag til effektiv slanking!

Vil du prøve Powerburn? Bestill her: