Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Espen Løken

Nettavisen-ekspert leder NM i Oddsen

Sjekk den spektakulære trippelen som sendte Andreas til topps av 3348 deltakere.

Meld deg på NM i Oddsen her.

Nettavisens odds- og tippeekspert Andreas Faye-Schjøll er kjent for sine grundige tippekuponganalyser, og i 2010 ga tipsene hans fem tolvere og en tilbakebetalingsprosent på 105.

På fritiden hender det at Andreas deltar i Norsk Tippings ulike odds- og tippekonkurranser. I første runde av årets NM i Oddsen ble det fullklaff med en cuptrippel på hele 101,61 i odds søndag.

Det ga 35-åringen et reisegavekort på 6000 kroner i premie og et strålende utgangspunkt i kampen om å vinne hovedpremien i NM.

Alle gode ting er tre
Trippelen bestod av tre handikapkamper med 3-0-ledelse til lag fra lavere divisjoner mot tippeligalag. Andreas tippet U på alle, noe som innebar at Odd, Start og Tromsø måtte vinne med nøyaktig tre mål hver.

44. Eik-Tønsberg - Odd (3-0) U 4,70

45. Arendal Fotball - Start (3-0) U 4,60

50. Finnsnes - Tromsø (3-0) U 4,70

- Alle var kamper som favorittene skulle vinne, men Eik og Arendal er ganske sterke hjemme og ville antagelig by på motstand. Tromsø har vært trygge i cupen de siste årene, men flere av seirene i de tidlige rundene har ikke vært spesielt store, er Andras’ forklaring på hvorfor han valgte akkurat denne trippelen.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Ikke offisielt tips
Sportspills søndagstips inneholdt ikke noen av disse kampene. Årsaken er at det er stor forskjell på en konkurranse der man må ha høye odds for å vinne, og daglige oddstips som skal gi god tilbakebetaling over tid.

- At Tromsø slår Finnsnes 6-3 og at trippelen går inn, er rett og slett griseflaks, og ikke noe som hadde vært forsvarlig å tipse om på Sportspill, ler Andreas.

Resultatlisten fra tidligere NM-år viser at Andreas trolig må få inn én eller flere tripler - ikke nødvendigvis med så høy odds som den første – for å gå helt til topps og vinne hovedpremien, som er et reisegavekort til en verdi av 20.000 kroner.

Ikke for sent å delta
Dersom du ønsker å slå Andreas, er det ikke for sent å melde seg på. NM i Oddsen er åpen for registrering helt frem siste av dem fem rundene. Du kan dermed fortsatt kjempe om fire delpremier og tre sammenlagtpremier.

Neste runde er førstkommende søndag. Du melde deg på og lese mer om konkurransereglene her.

Her finner du Sportspills oddstips mandag:

101. Ängelholms FF - Qviding FIF 1,45 3,20 4,05
111. Portsmouth - Norwich 3,40 3,05 1,80

Total odds 2,61
Klikk her for å levere dette spillet

Sportspills øvrige meny mandag:
Trav Leangen: Kuskebytte gjør susen
Lesertips: Lesernes oddstips mandag
Trav Drammen: Storfavoritten innfrir?

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill