Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen fikk 12 rette

Du kunne ha tjent nesten 27 000 kroner hvis du hadde fulgt Nettavisens tips til Lørdagskupongen.

Fulgte du Nettavisens tips for tippekupongen og leverte 96 kroners-forslaget kunne du ha innkassert 410 kroner. Den gikk inn med 11 rette.

Det store forslaget gikk inn med 12 rette, dog 2 minutter på overtid da Niklas Bendtner fikk hjelp av en fomlete Hull-keeper (hadde han spilt vårt forslag?) avgjorde for Arsenal. Vår gardering av Brann mot Haugesund, og 4 sikre hjemmekamper i Championship ga en utbetaling på totalt 26 790 kroner.

Følg med hver eneste dag for nye oddstips samt tips for trav og mye annet på sportspill.no

Her kan du se resultatene fra lørdagstippingen.

Her er originaltipsene fra vår tippe-ekspert Andreas Faye-Schjøll:

Ingen fikk 12 rette på midtukekupongen og bonuspotten overføres til lørdagskupongen. Bonuspotten er nå oppe i 5,5 millioner, og disse fordeles ikke til én, men til ALLE med 12 rette på lørdagskupongen. Slik gjøres det hver gang bonuspotten når taket på 5 millioner.

Derfor er lørdag 13. mars dagen du definitivt skal levere en tippekupong, om det så er den eneste kupongen du leverer i år. Her er det nemlig penger å tjene. Alt du trenger å gjøre er å komponere en kupong som står med 12 rette når siste pling plinger. Ikke lett, men som tidligere håndballtrener Marit Breivik sa til laget under en time out i VM: Vi skal lede fra start, men vi skal lede mest til slutt.

Lørdagskupongen 13. mars
Øverst på kupongen finner vi årets første tippeligakamp, så følger 6 oppgjør fra Premier League og deretter 5 oppgjør fra den noe mer uberegnelige Championship.

96-rekkern
Vi tar utgangspunkt i et system til 96 kroner. Mange vil nok vurdere å levere større systemer siden 12 rette er ekstremt godt betalt denne gangen, og vi kommer med et større forslag vi også lenger ned i artikkelen.

Klikk her for å levere Sportspills 96-rekker nå med det samme.

Bankere
Chelsea, Burnley, West Bromwich og Reading er vårt bud på de mest sannsynlige hjemmeseierne denne gangen. Chelsea går for gull i Premier League og selv om motstander West Ham er i poengnød har de tapt de to siste og står med en fattig borteseier denne sesongen. Et London-derby ja, men Chelsea på hjemmebane blir trolig for tøft. West Brom og Reading har begge god hjemmeform for tiden, det har ikke motstanderne deres.

Burnley er i krise og på nedrykksplass. Wolverhampton er foreløpig et lite hakk bedre, men dette blir et knallhardt bunnoppgjør som kanskje burde garderes, men vi må prioritere og går for H, siden Burnley er, eller hvertfall var, et brukbart hjemmelag og Wolves ditto dårlig bortelag. De tre siste innbyrdes oppgjør har endt med seier til hjemmelaget.

De to dristige kryssene
Man kan ikke gardere seg på alle bauger og kanter, spesielt ikke på et 96-kroners system, så vi er tvunget til å ta sjanser. Det klart hyppigste resultet mellom Birmingham og Everton i moderne tid er 1-1. Ingen av lagene har spilt uavgjort siden midten av januar, men vi tror uavgjorten kommer på lørdag, i form av et nytt 1-1 resultat. Sjansepreget er det, men ingen av lagene er i nærheten av nedrykk og opp til fjerdeplassen blir det nok for langt, og det får være hovedgrunnen for at vi går for ren U.

Stoke har holdt blant andre Liverpool og Manchester City til 1-1 hjemme. Lørdag får de besøk av Aston Villa, et lag av noenlunde samme kaliber. Sist lagene møttes på denne banen vant Stoke 3-2. Det tror vi ikke de klarer igjen, men uavgjort er ikke helt usannsynlig. U i kamp nummer 7 står der alene som kupongens mest sjansepregede kryss.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Garderingene som kan booste utbetalingen
Folkerekka forteller oss at Brann er stor hjemmefavoritt mot Haugesund. Vi er ikke så sikre på at Bergens tapre soldater vinner, dette er åpningsrunden og vi krysser av HU i kamp 1. Arsenal har sjansen på å vinne hele Premier League sirkuset, men med flere mann på skadelisten, trolig også Fabregas, er ikke seier borte mot Hull noen selvfølge. UB i kamp 2.

Uforutsigbare Championship
Da står vi igjen med oppgjørene Middlesbrough-Newcastle, Leicester-Cardiff og Preston-Nottingham Forest. Alle tre bortelagene er med i toppen av tabellen, men hør her: Nottingham har tapt de seks siste bortekampene (liga og cup) og Cardiff har tapt sine fire siste bortekamper. Begge møter rimelig sterke hjemmelag og vi spiller HU i kamp 9 og 11 på bakgrunn av dette. Middlesbrough-Newcastle ser vi på som kupongens mest usikre kamp og den helgarderes.

Klikk her for å levere dette forslaget eller bruke det som utgangspunkt for din egen kupong.

Klikk her for å levere det store 486 kroners systemet du finner nederst i artikkelen.

Lørdagens tippetips fra Sportspill:

96 rekkers system:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 13.03.2010 15:55
1. Brann - Haugesund H U
2. Hull - Arsenal U B
3. Chelsea - West Ham H
4. Burnley - Wolverhampton H
5. Bolton - Wigan H U
6. Birmingham - Everton U
7. Stoke - Aston Villa U
8. Middlesbrough - Newcastle H U B
9. Leicester - Cardiff H U
10. West Bromwich - Blackpool H
11. Preston - Nottingham Fore H U
12. Reading - Bristol City H

Klikk her for å levere dette forslaget eller bruke det som utgangspunkt for din egen kupong.

486 rekkers system:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 13.03.2010 15:55
1. Brann - Haugesund H U
2. Hull - Arsenal B
3. Chelsea - West Ham H
4. Burnley - Wolverhampton H U B
5. Bolton - Wigan H U B
6. Birmingham - Everton H U B
7. Stoke - Aston Villa H U B
8. Middlesbrough - Newcastle H U B
9. Leicester - Cardiff H
10. West Bromwich - Blackpool H
11. Preston - Nottingham Fore H
12. Reading - Bristol City H

Klikk her for å levere dette systemet.

Kommentarer til denne saken