Nettavisen.no

Tjenester
Fredag 25. mars åpnet salget av Apple iPad 2 i Norge.
Fredag 25. mars åpnet salget av Apple iPad 2 i Norge. (Foto: Apple)

Nettavisen søker produktsjef

Vi søker etter ansvarlig for mobil og lesebrett

Mediehuset Nettavisen driver publikasjonene Nettavisen, Side2 og Side3. Nettavisen er i år 15 år, og er Norges ledende uavhengige rene nettavis. Side2 er det største livsstilsmagasinet for kvinner i Norge, og Side3 er det største magasinet for unge menn i Norge.

Vi søker etter en produktsjef for mobil og leserbrett. Stillingen er i utgangspunktet et tolv måneders engasjement. Hvis man i løpet av den tiden etablerer mobil og lesebrett med gode forretningsmodeller i samarbeid med kommersiell avdeling, er det naturlig at stillingen blir fast.

Stillingen vil ved oppstart være en del av avdelingen for forretningsutvikling og innovasjon. Avdelingen har de siste tre årene økt omsetningen 300 prosent, og står nå for opp mot en tredjedel av alle inntekter til Mediehuset Nettavisen. Den består av seks personer og tre innleide/samarbeidende prosjektledere.

Vi søker etter en person med stor kunnskap om nye medier og nye plattformer. Siden stillingen vil ha det totale produktansvaret, trenger man god forståelse for både redaksjonelt innhold og kommersialisering av produkter. Det er også viktig å kunne tenke nytt, spennende og annerledes. Målet er at man i løpet av prosjektperioden skal etablere mobil og lesebrett som en egen avdeling hos Mediehuset Nettavisen

Vi tilbyr et miljø med svært stor takhøyde, mange muligheter for å styre sin egen arbeidshverdag og store sjanser for å være med på å skape det neste store på mobil i Norge.

Arbeidssted er Oslo.

Søknader og spørsmål om stillingen sendes til paal.nisja@nettavisen.no på e-post.

Se også:

Nettavisen søker prosjektleder