Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Nettspill med gevinst

Er du god nok kan du lett vinne en god slump penger, om du tør å satse. Hvor tøff er du?

våre spillsider finner du hundrevis av nettspill som du kan underholde deg med i helgen. Vi har plukket ut noen av våre favorittspill, som vi anbefaler deg å teste ut.

Prøv de, og se om du ikke klarer å vinne penger og juveler fra både svenser og tyskere.


Domino Lineup
Det er cup i Domino Lineup med hele 245 760,- i potten. I tillegg kjøres det nå Jackpot-turneringen med store premier, så er det penger du er ute etter, bør du satse på dette spillet.

Spill her!


African Rainmaker
African Rainmaker er et av våre helt nyeste spill. Her gjelder det å lage de rette kombinasjonene av skyer, som igjen vil gi deg flere muligheter til å sanke enda flere poeng. Test ut et av våre nyeste spill i dag.

Spill her!


Hens Defense
Hønsegården blir angrepet av ville dyr, og de er ute etter eggene. Forsvar dem for enhver pris ved å organisere de andre dyrene i gården til å hjelpe deg. Leirekastende griser, vannspyttende fisker, mordbier og eplekastende ekorn finnes til din disposisjon. Klarer du å bevare eggene?

Spill her!


Football Star
Vi har fjernet alle unødvendige regler og linjer og fokusert på hva som gjør fotball morsomt: Score mål! Spill mot motstandere på forskjellige vanskelighetsnivåer i dette spennende spillet. Løp, sentre og skyt deg til seier!

Spill her!


Amazing Adventures
Dette spillet er fortsatt det mest populære blant spillerne, og det er kanskje ikke så rart. Enkelt, men samtidig vanskeligere enn du tror. I tillegg er god trim for hjernen. Finn skattene som er skjult i bildet, før tiden renner ut.

Spill her!

Turneringer og jackpott
På våre spillspider finner du kun ferdighetsspill, og derfor har du også mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
Våre spillsider er utformet som et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!