Gå til sidens hovedinnhold

Nøkkelen til ekteskapslykke er online dating

Over en tredjedel av alle single mennesker har en profil på en online datingservice. Det kan være svært lurt, viser en ny undersøkelse.

Å møtes på nett har gått fra noe man ikke snakket om til å være så vanlig at det knapt er noen som vil kommentere om du møtte din nye kjæreste på en eller annen datingservice. Over en tredjedel av alle ekteskap inngått i USA siden 2005 har vært mellom mennesker som har møttes på nett.

Akkurat det kan være svært gode nyheter for den tredjedelen. En større amerikansk undersøkelse har nemlig vist at det er mindre sannsynlig at folk som møter hverandre på nett vil skille seg, og at de er mer fornøyd med sitt ekteskap enn de som ikke møttes på nett.

Prøv personlighetstesten til Match Affinity

Halvparten fra datingsider

Av alle ekteskap som har startet fra nett så kommer rundt halvparten fra datingsider på nettet. Resten er fra sosiale nettverk, chatting og forum. Sammenlignet med den såkalte virkelige verden er det arbeid og felles venner som er størst som møteplass, men da kun for 1 av 5 par som møttes.

Den samme undersøkelsen viste også at det var de store nettsidene med seriøse datingprofiler hvor folk betalte for medlemsskap som ga flest ekteskap, og aller flest ga de to store amerikanske sidene: eharmony og match.com.

Test Match her

Klikk her hvis du er på mobiltelefon

Undersøkelsen ble gjennomført blant 19 000 mennesker som giftet seg mellom 2005 og 2012 i USA.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken