Nettavisen.no

Tjenester
(Quality Spa & Resort Son)

Norges beste hoteller?

Disse hotellene bør du oppleve.

Gjennom www.norgespassethotellferie.com kan du bo to netter på hotell i Norge for kun 1495 for to personer. Det er svært mange hoteller å velge blant over hele Norge. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra tilbudene.

Du kan søke etter ledige rom her

Quality Hotel Grand Kristiansund

Dette er det største hotellet i Kristiansund og ligger midt i sentrum. De nærmeste naboene er det største shoppingsenteret i byen og kinoen. I Kristiansund kan du kjøre veien i havet, Atlanterhavsveien, eller få noe av det beste fisket i verden. Hvis du lurer på hvorfor du skal vurdere å kjøre Atlanterhavsveien bør du se denne videoen:

Quaily Hotel Leangkollen

På Leangkollen i Asker får du muligens den beste lunsjen i Norge, og med naturen som nærmeste nabo har du også en utrolig utsikt mot Oslofjorden. Hotellet er mye brukt som konferansehotell, men det er ingen tvil om at naturnærheten gjør denne til et godt valg for en romantisk helg.


View Larger Map

Quality Spa & Resort Son

Dette er et strålende valg for deg som vil ha en avslappende helg. Enten det er høstferietur, romantisk weekend eller en skikkelig jentetur. Son Magic Circle er en utrolig opplevelse for alle som virkelig ønsker to timer med virkelig avslapping. Hotellet ligger 40 minutter fra Oslo og er nydelig plassert i vannkanten.

Quality Hotel 33

Ett av de tøffeste hotellene i Oslo med en helt særegen stil finner du i Østre Aker vei 33. Restauranten med panoramautsikt er også en opplevelse. Hotellet er inspirert av 60-tallets design, musikk og energi og må oppleves.

Quality Spa & Resort Kragerø

Spahotellet i Kragerø har ikke bare en av de flotteste golfbanene i Norge i nærheten, men også - selvfølgelig - et svært stort spa. Restauranten er også strålende, og dette er virkelig et sted å ta med sin kjære.

Comfort Hotel Børsparken

Det er vanskeligere å komme mer i sentrum av Oslo enn dette. Du er i gangavstand til Karl Johan, Operahuset og stort sett alt som finnes i Oslo.

Scandic Vulkan

Dette hotellet åpner den 15.september i år og ligger ved Akerselva et steinkast fra Grünerløkka.

Comfort Hotel Union Brygge

Dette hotellet i Drammen er et trendy og urbant hotell rett ved Flytogets stasjon. Hotellet har også «rocke-suiter...»

Du kan søke etter ledige rom her