(SIDE2): Blogging blir bare større og større i Norge, og er det en kategoritype innen blogging som virkelig har skutt fart de siste månedene så er det interiørblogging. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå vokst til rundt ti bare blant topp 100.

Side2blogg
Side2 lanserte i forrige uke Norges første brukerstyrte nettmagasin, Side2blogg.no. Side2blogg er en side med innhold fra det beste innen bloggverden. Her kan du som bloggleser finne blogginnlegg om de temaene du interesserer deg for, og bloggerne får muligheten til å promotere det de skriver om. Her blogges det om temaer som interiør, mote, underholdning, trening, skjønnhet, sex, kjærlighet og mye mer.

Besøk Side2blogg her.

Interiørentusiast?
Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund:

Anetteshus.com
Anette har Norges største interiørblogg og en landlig og nostalgisk interiørstil. Mange flotte bilder med fokus på detaljer.

Emmelines blogg
Hvit «shabby chic»-stil med fargerike innslag. Bildene på denne bloggen er et fryd for øyet og gir deg lysten til å forvandle hjemmet.

Hvitstil.com
Christine har nylig flyttet fra Asker til hjemstedet Narvik, og har mange oppussingsprosjekter på gang, og de kan du følge på bloggen hennes.

Den gode feen
Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en «shabby chic»-stilen.

Kari Anne Marstein
Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer. Bloggen handler først og fremst om bilder framfor ord.

Tines kreative hjørne
Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt.

Camilla at home
Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen.

Norske interiørblogger
Norske interiørblogger er et bloggsamfunn for nettopp norske interiørblogger. Bloggen kjører ofte konkurranser hvor interiørentusiaster sender inn bilder av sine flotte hjem. Dette er en side som samler mange gode ideér og inspirasjon.

Se Norges største blogger på Blogglisten.