Nettavisen.no

Tjenester

Outlander PHEV har vært Norges mest solgte ladbare hybrid hvert år siden 2014.
Outlander PHEV har vært Norges mest solgte ladbare hybrid hvert år siden 2014.

Norges mest solgte ladbare hybrid

Nå kan du prøvekjøre nye Mitsubishi Outlander PHEV – den ladbare SUV-en som passer perfekt for miljøvennlige norske familier.

Ladbare hybridbiler har tatt Norge med storm de siste årene. Gunstige avgifter og stadig bedre teknologi og rekkevidde er hovedårsakene til den eksplosive økningen i antall solgte biler.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Du lurer kanskje på hva forskjellen på en ladbar hybrid og en ikke-ladbar hybrid er?

Ladbare hybrider kan lades med ren strøm fra en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen eller på arbeidsplassen.

Rekkevidden på ren elektrisk strøm blir dermed lengre enn for ikke-ladbare hybridbiler. Ladbare hybrider kan også bruke bensinmotoren til å produsere strøm til batteriet, noe hybridbiler ikke har mulighet til.

Mest solgte fem år på rad
Den mest populære ladbare hybridbilen i Norge er utvilsomt Mitsubishi Outlander PHEV. Siden lanseringen i 2014 er det blitt solgt nesten 18.000 biler, noe som også gjør PHEV til en av de mest solgte bilene totalt sett her i landet.

Det er den uslåelige kombinasjonen god pris og en rekkevidde på opptil 54 kilometer som gjør Mitsubishi Outlander PHEV til den mest solgte ladbare hybriden fem år på rad.

Nå er det kommet en ny modell med betydelige oppgraderinger. Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med modusene Sport og Snow kan man utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere.

Den siste modellen har også nydelige interiørdetaljer og et stilsikkert, moderne design. Bilen har topp moderne sikkerhetssystemer og Mitsubishis klasseledende S-AWC (Super All Wheel Control) firehjulstrekk. Med Outlander ladbar hybrid kan du lade via stikkontakt, og dermed gjøre unna dine daglige gjøremål på ren elektrisitet.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

De siste Outlander-modellen har fått en designmessig ansiktsløftning.

Kjøp i desember og spar 38.000 kroner
Med en startpris fra 435.800 kroner inkludert avgift på beskjedne 13.221 er Mitsubishi Outlander PHEV en praktisk og romslig SUV som mange familier har råd til. Inngår du en kontrakt i løpet av desember 2018, sparer du 38.000 kroner. Du får med 3 års fri service, metallic lakk og vinterhjul inkludert i prisen!

Uforpliktende prøvekjøring
Har du lyst til å sette deg bak rattet på den siste Outlander PHEV? Her kan du bestille gratis og uforpliktende prøvekjøring.

Etter at du har lagt inn opplysninger på et enkelt registreringsskjema, vil du bli kontaktet av en forhandler i nærheten av ditt bosted. Enklere blir det ikke!