Gå til sidens hovedinnhold

Norges mest solgte ladbare hybrid

Nå kan du prøvekjøre nye Mitsubishi Outlander PHEV – den ladbare SUV-en som passer perfekt for miljøvennlige norske familier.

Ladbare hybridbiler har tatt Norge med storm de siste årene. Gunstige avgifter og stadig bedre teknologi og rekkevidde er hovedårsakene til den eksplosive økningen i antall solgte biler.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Du lurer kanskje på hva forskjellen på en ladbar hybrid og en ikke-ladbar hybrid er?

Ladbare hybrider kan lades med ren strøm fra en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen eller på arbeidsplassen.

Rekkevidden på ren elektrisk strøm blir dermed lengre enn for ikke-ladbare hybridbiler. Ladbare hybrider kan også bruke bensinmotoren til å produsere strøm til batteriet, noe hybridbiler ikke har mulighet til.

Mest solgte fem år på rad
Den mest populære ladbare hybridbilen i Norge er utvilsomt Mitsubishi Outlander PHEV. Siden lanseringen i 2014 er det blitt solgt nesten 18.000 biler, noe som også gjør PHEV til en av de mest solgte bilene totalt sett her i landet.

Det er den uslåelige kombinasjonen god pris og en elektrisk rekkevidde på opptil 54 kilometer som gjør Mitsubishi Outlander PHEV til den mest solgte ladbare hybriden fem år på rad.

Nå er det kommet en ny modell med betydelige oppgraderinger. Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med modusene Sport og Snow kan man utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere.

Den siste modellen har også nydelige interiørdetaljer og et stilsikkert, moderne design. Bilen har topp moderne sikkerhetssystemer og Mitsubishis klasseledende S-AWC (Super All Wheel Control) firehjulstrekk. Med Outlander ladbar hybrid kan du lade via stikkontakt, og dermed gjøre unna dine daglige gjøremål på ren elektrisitet.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Spar 6000 kroner i året på leasing

I februar har Mitsubishi et meget godt tilbud på leasing av Outlander PHEV Instyle+, som er det høyeste utstyrsnivået.

Prisen er kun 2990 kroner per måned*, og da får du vinterhjul og metallic lakk inkludert. Prisen har tidligere vært 3490 kroner i måneden, så her er det mye penger å spare hvis du slår til nå.

Dersom du lurer på om leasing eller kjøp er det beste for deg, bør du ta en kikk på dette regnestykket (illustrasjon under):

leasing
leasing
https://tc.tradetracker.net/?c=28969&m=12&a=97613&r=0118nyside&u=%2Foutlander-phev%2F%23%21bestill-pr%25C3%25B8vekj%25C3%25B8ring


Uforpliktende og gratis prøvekjøring

Har du lyst til å sette deg bak rattet på den siste Outlander PHEV? Her kan du bestille gratis og uforpliktende prøvekjøring.

Etter at du har lagt inn opplysninger på et enkelt registreringsskjema, vil du bli kontaktet av en forhandler i nærheten av ditt bosted. Enklere blir det ikke!

*Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå).

Pris gjelder bil levert til forhandler i Oslo. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Forutsetter kontraktinngåelse innen 28.02.2019.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai