Nettavisen.no

Tjenester

Daglig leder Lasse Häll har store ambisjoner for Liber Finans.
Daglig leder Lasse Häll har store ambisjoner for Liber Finans.

Norsk låneagent: - Skal bli størst i Europa innen to år

Liber Finans satser på ny finansiell teknologi for å kapre lånemarkedene i Europa.

Det startet med sammenlikningstjenesten Compareking.no i 2014. Deretter kom refinansieringsiden Lendinghero.no, og nylig lanserte Liber Finans en ny sammenlikningsside rettet mot et eldre publikum.

Produktet er helautomatisert og har samme navn som selskapet.

- Liberfinans.no er en ny sammenlikningstjeneste for forbrukslån der forbrukerne får lånetilbud fra hele 15 norske banker. Rentevilkårene kan varierer fra bank til bank, og Liber Finans hjelper deg med å få de beste betingelsene som er mulig å oppnå i markedet, forklarer daglig leder Lasse Häll.

Målgruppen for Liber Finans er forbrukere i alderen 35 til 60 år som trenger større økonomisk frihet og trygge og sikre avtaler.

Satser stort i Europa
Häll har lang fartstid innen finansiering- og inkassomarkedet fra stillinger i Sparebank1 og Svea Finans. I august meldte han overgang til Liber Finans, et selskap med 35 ansatte og kontorer i Oslo og Warsawa.

Liber Finans har hentet inn ferske investeringspenger i høst, og ifølge Häll har selskapet nå store nok økonomiske muskler til å erobre det europeiske markedet.

- Det går fort om dagen. Finland er oppe og går og Sverige kommer i løpet av et par måneder. Deretter tar vi land for land der vi ser potensial i markedene. Målet er å være den største aktøren innen låneformidling i Europa om to år, forteller Häll.

Det unike med Liber Finans er selskapets nyutviklede, finansielle teknologi som gjør at systemene snakker med bankene i sanntid.

- Hvis du går til én og én bank, har du ingen garantier for at de tilbyr deg sine beste vilkår. Men når søknaden går via Liber Finans, vet bankene at de konkurrerer mot alle de andre aktørene i real time om å få deg som kunde. Da strekker de seg gjerne litt lenger, sier Häll.

Ønsker du å refinansiere dyr gjeld og smålån eller å ta opp et forbrukslån for å få bedre økonomisk frihet? Samle gjelden din hos Liber Finans i dag!

Liber Finans har 35 ansatte og hovedkontor i Oslo og Warsawa.

Dyktige kundekonsulenter gir bedre lånevilkår
Selv om den første delen av søkeprosessen er helautomatisert, får lånesøkerne senere kyndig veiledning per telefon fra Liber Finans’ dyktige og erfarne kundekonsulenter. Målet med samtalene er å hjelpe kundene med å kartlegge forhold i privatøkonomien som øker sannsynligheten for at du både får tilslag på søknaden og de beste vilkårene i markedet.

- Teamet er meget godt opplært og har lang erfaring innen kundeservice, noe som gjør at kundene våre føler seg godt ivaretatt. Konsulentene innhente informasjon som gjør at du stiller i best mulig lys når bankene skal bedømme deg som potensiell lånetaker. Det kan for eksempel dreie seg om medlåntakere og potensielle inntektsstrømmer, forklarer Häll.

Refinansiering kan spare deg for tusenvis
Mange nordmenn sliter med kredittkortgjeld, dyre smålån og høye lånegebyrer, noe som kan være svært belastende for økonomien. Hälls råd er å samle gjelden og lånene i ett forbrukslån gjennom Liber Finans.

– Ved å refinansiere smålånene dine, får du som regel en betydelig lavere rente. Ettersom du samtidig unngår termingebyrer fra flere aktører, sparer du penger på to måter, avslutter Häll.

Ønsker du å refinansiere dyr gjeld og smålån eller å ta opp et forbrukslån for å få bedre økonomisk frihet? Samle gjelden din hos Liber Finans i dag!

Eff. rente 15,10% 150.000, o/5år, kostnad: 64.582 totalt: 214.582.